Banner 980x90

Par Preiļu novada domes priekšsēdētāja vietnieku ievēl Juri Želvi

Valmiera, 20.jūn., LETA. Par Preiļu novada domes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Juris Želvis (LZS), vēsta Preiļu novada pašvaldības informācija.

Želvis ievēlēts ar 10 balsīm par un trim pret.

Līdz šim Preiļu novada priekšsēdētājam bija divi vietnieki – Juris Erts un Valērijs Haritonovs.

Jau vēstīts, ka Preiļu novada domes jaunievēlētie deputāti uz vēl vienu termiņu pašvaldības vadībā iecēla "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) un Latvijas Zemnieku savienības (lzs) saraksta līderi Marutu Plivdu.

Plivdas pārstāvētais saraksts pašvaldību vēlēšanās ieguva astoņas no 15 deputātu vietām pašvaldībā. Preiļu novada domes deputāta mandātus no šī saraksta saņēmusi Plivda, kā arī Juris Erts, Lauris Pastars, Ineta Liepniece, Raimonds Rubins, Iveta Stare, Juris Želvis un Valentīna Madalāne.

Trīs deputāta mandātus ieguva Latvijas Reģionu apvienība, bet Latvijas Zaļā partija divus. Šīs partijas domē pārstāvēs attiecīgi Juris Vucāns, Aigars Zīmelis un Ārijs Vucāns un Māris Leikučs un Zigmārs Erts.

"Saskaņa" un partija "Vienoti Latvijai" ieguva katra pa vienam mandātam. Domē iekļuvuši attiecīgi Ēvalds Vilcāns un Nadežda Hļebņikova.

Vēlēšanās domē neiekļuva Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija un partija "No sirds Latvijai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)