Banner 980x90

Par partnera izvēli "Latgales partija" lems kongresā maijā

Daugavpils, 25.apr., LETA. Jautājumu par partnera izvēli startam 13.Saeimas vēlēšanās "Latgales partija" paredzējusi izlemt partijas kongresā, kas 18.maijā notiks Preiļos, aģentūrai LETA pastāstīja bijušais Daugavpils mērs, Daugavpils pilsētas domes deputāts un Latgales partijas valdes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

Latgales partijas kongresā Preiļos tiks vēlēta arī partijas vadība un valde.

Lāčplēsis atzina, ka joprojām nav izlēmis vai pats piedalīsies vēlēšanās.

"Pilnīgi skaidrs, ka vēlēšanās piedalīsies Saeimas deputāts Aldis Adamovičs, kurš šos četrus gadus ir ražīgi strādājis, daudz izdarījis dažādu Latgalei svarīgu projektu virzībai. Viņš Saeimas vēlēšanās varētu būt labs "Latgales partijas" saraksta līderis," norādīja Lāčplēsis.

Konkrētu personu sarakstu, kas varētu pārstāvēt partiju Saeimas vēlēšanās, plānots apstiprināt pēc tam, kad tiks izlemts kopā ar kādiem partneriem "Latgales partija" startēs. "Patlaban gandrīz droši var pateikt, ka "Latgales partija" vēlēšanās nestartēs viena pati un saraksts būs jāapspriež kopā ar partneriem," teica Lāčplēsis.

Lāčplēsis jau iepriekš pauda, ka "Latgales partijai" nebūs grūti atrast savus pārstāvjus vēlēšanu sarakstam visās novadu grupās - bijušajos rajonos, kā arī Rēzeknē un Daugavpilī, jo tās politiķi ir pietiekami labi atpazīstami un ar savu līdzšinējo darbību ir izpelnījušies iedzīvotāju atbalstu.

"Latgales partijas" viena no prioritātēm ir arī sadarbība ar reģionālajām un pašvaldību partijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)