Banner 980x90

Par Aglonas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais vietnieks Butēvics

Rīga, 6.aug., LETA. Šodien novada domes ārkārtas sēdē par Aglonas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais priekšsēdētāja vietnieks Juris Butēvics (Grāveru pagasta saraksts), aģentūru LETA informēja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Tatjana Komare.

Domes vadītāja amatam virzīti vairāki kandidāti, taču piekritis tikai Butēvics. Komare gan neatklāja, kas ir bijuši šie kandidāti, jo domes sēde vēl nav beigusies un nav pieejams parakstītais protokols.

Butēvics ievēlēts ar piecām balsīm "par" un trim "pret".

Pašlaik nav zināms, kad dome varētu lemt par priekšsēdētāja vietnieka ievēlēšanu.

Iepriekš Butēvics neslēpa, ka varētu kandidēt uz amatu, ja deputāti viņu tam virzīs.

Jau vēstīts, ka Aglonas novada domes deputātu vairākums nolēma no amata atstādināt domes priekšsēdētāju Barkeviču. Pieteikumu par Barkevičas atstādināšanu no amata domes sēdē iesniedza trīs deputāti, no kuriem viens bija Butēvics.

Aglonas novada domē deviņi deputāti pārstāv astoņus dažādus sarakstus. Domes sēdē no kopumā deviņiem deputātiem atbalsts Barkevičas atstādināšanai saņemts no pieciem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)