Banner 980x90

Par 1,6 miljoniem eiro atjauno Preiļu novada pašvaldības ēku

Rīga, 26.sept., LETA. Preiļos tiek īstenots novada pašvaldības ēkas energoefektivitātes paaugstināšanas projekts, kura izmaksas ir 1 605 389 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Projekts "Preiļu novada pašvaldības ēkas energoefektivitātes uzlabošana Raiņa bulvārī 19", Preiļos paredz ēkas fasādes, pamatu un bēniņu siltināšanu, galvenās ieejas jumta izbūvi un ārdurvju montāžu. Tāpat paredzēta siltumapgādes un apkures sistēmas, ventilācijas sistēmas un aukstumapgādes sistēmas izbūve, citu komunikāciju izbūve un montāža. Noslēgumā paredzēta laukuma atjaunošana ap domes ēku, tai skaitā lietusūdeņu kanalizācijas izbūve, elektroapgādes tīklu izbūve, kā arī tiks izbūvēta strūklaka un ieklāts bruģis.

Pašlaik notiek ēkas fasādes un cokola siltināšana, apkures sistēmas montāža, ūdensapgādes, kanalizācijas un ventilācijas sistēmu montāža, ir pabeigta ārējo kanalizācijas un ūdenstīklu izbūve.

Kopējā projekta summa ir 1 605 389 eiro, no tiem 240 952 eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums. Būvdarbus veic AS "Siguldas būvmeistars".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)