Banner 980x90

Noteiks satiksmes ierobežojumus Aglonas svētku laikā

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Lai nodrošinātu Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētku dalībnieku drošību, sākot no piektdienas, 12.augusta, plkst.17.00 līdz pirmdienas, 15.augustam, plkst.18.00 tiks slēgta kravas auto tranzītsatiksme pa vairākiem valsts autoceļiem Aglonas apkaimē, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Kravas auto tranzītsatiksme tiks slēgta autoceļa Dagda-Aglona posmā Sloboda-Aglona, Krāslava-Preiļi posmā Krāslava-krustojums ar autoceļu Daugavpils-Rēzekne, posmos Šķeltova-Aglona, Peipiņi-Prusaki-Grāveri, Jaunaglona-Aglona un Aglona-Višķi.

Kā apbraucamos ceļus LVC iesaka izmantot ceļus Malta-Sloboda, Kastīre-Kategrade-Kameņeca-Kapiņi, kā arī Jaunokra-Grāveri un Grāveri-Višķi.

Uz Aglonas svētku dalībniekiem un sabiedrisko transportu šie ierobežojumi neattieksies.

Tāpat LVC atgādina, ka autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona posmā no Krāslavas līdz Krāslavas stacijai notiek būvdarbi un būvobjektu Aglonas svētkos varēs šķērsot tikai sabiedriskais transports un gājēji. Pārējiem satiksmes dalībniekiem satiksme tiks nodrošināta pa apbraucamo ceļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)