Banner 980x90

Moderns tualetes aprīkojums dažādu veidu tualetēm – Berendsen serviss

Gan darba, gan mājas vidē ir ļoti svarīgi parūpēties par sakoptām un tīrām tualetes telpām. Šādās situācijās Jums lieti noderēs "Berendsen" servisa mūsdienīgie tualetes aprīkojuma veidi un piedāvājumi, kas nodrošinās tualetes telpās augstu higiēnu un funkcionalitāti. Ietaupiet savu laiku, jo par tīrību ērti un izdevīgi parūpēsies "Berendsen" serviss.

Būtiski – servisa piedāvātais higiēnas aprīkojums iederēsies jebkurā tualetē, jo aprīkojuma dizainu ir veidojusi "Knud Holscher" dizaina grupa, kas ir izstrādājusi pasaulē pazīstamo zīmolu "Ifö".

"Berendsen" piedāvātais tualetes aprīkojums
"Berendsen" tualetes aprīkojumā Jūs atradīsit visu nepieciešamo, lai nodrošinātu pilnvērtīgu tīrību. Pieejami dažādu veidu putu ziepju dozatori, tualetes papīra turētāji, kokvilnas dvieļu turētāji, "Lady Care" higiēnas tvertnes, šķidrie atkaļķošanas līdzekļi, dažādu lielumu atkritumu tvertnes, īpaši izstrādāti roku dezinfekcijas līdzekļi, mūsdienīgi gaisa atsvaidzinātāji, ērtas tualetes birstes un daudz citu higiēnas preču ikvienam birojam, uzņēmumam vai mājsaimniecībai.

Produkti ir aprīkoti ar skārienjutīgiem sensoriem, lai tiem nebūtu jāpieskaras un tiktu ievēroti augstākie higiēnas standarti. Pielāgojiet preču krāsu savam tualetes interjeram – Berendsen servisa higiēnas preces pieejamas 10 dažādos krāsu toņos. Visiem tualetes produktiem ir patentēta antibakteriāla virsma, kas sniegs patīkamas sajūtas to lietošanas laikā. Tualetes piederumi ir pieejami ar dažādām krāsainām struktūrām, modernu dizainu, kā arī būs patīkami tos lietot.

Ja Jums ir ieinteresējis kāds produkts vai vēlaties iegādāties "Berendsen" servisa tualešu aprīkojumu, sazinieties ar firmas pārstāvjiem, kuri Jums palīdzēs un vajadzības gadījumā sniegs konsultāciju preču izvēlē. Klientu apkalpošanas tālrunis 67 500075, e-pasts: info@berendsen.lv.

Nodrošiniet savā mājas un darba vidē visaugstākos higiēnas standartus, kā arī ietaupiet laiku citām lietām un darbiem, jo par Jūsu tualetes tīrību parūpēsies "Berendsen" serviss. Jaunā higiēnas preču aprīkojuma līnija nodrošinās tualetes telpas, kas ir higiēniskas, funkcionālas, videi draudzīgas un ekskluzīvas.

"Berendsen" serviss tualetes aprīkojumu piedāvā uzņēmumiem šādās pilsētās – Rīgā, Ādažos, Carnikavā, Ikšķilē, Inčukalnā, Jelgavā, Jūrmalā, Ķekavā, Mārupē, Ogrē, Olainē, Ozolniekos, Salaspilī, Saulkrastos, Siguldā, Vangažos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)