Mežotnē rīko kursus tūrisma komersantiem
Seminārā "Tūrisms un viesmīlība" varēs apgūt dažādu ekspertu vēstītās zinības par viesmīlības izkopšanu, klientu uzņemšanas smalkumus, tūrisma produkta veidošanu un kvalitāti, darbinieku izglītošanu, sociālo tīklu izmantošanu un praktiskas iemaņas, informē Mežotnes pils mārketinga vadītāja Ilze Djačuka, kura ir pārstāve ZTA vadības padomē, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja izdevumā Bauskas dzīve.
"Esam nolēmuši īpašu uzmanību pievērst reģiona nozares dalībnieku izglītošanai, lai uzlabotu pakalpojumu kvalitāti un uzņēmumu iespējas attīstīties," portālam sacīja Djačuka. Viņa uzsver – viesmīlība ir viens no galvenajiem aspektiem Mežotnes pils darbinieku ikdienā.
Lai pakalpojumu kvalitāti uzlabotu, Mežotnes pils jaunais šefpavārs Markus Murovskis izveidojis jaunu ēdienkarti saskaņā ar gadalaiku maiņu no sezonas produktiem, stāsta Djačuka.
Uz sarakstu