Banner 980x90

Mašīnai ietriecoties kokā, Vārkavas novadā gājis bojā autovadītājs

Rīga, 17.dec., LETA. Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 20 cilvēki, bet Vārkavas novadā, automašīnai ietriecoties kokā, dzīvību zaudējis vīrietis, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Traģiskais negadījums noticis ap plkst.20.30 Upmalas pagastā, kad 1965.gadā dzimušā vadītā automašīnas "Volvo" nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā. Vīrietis gājis bojā notikuma vietā, bet transportlīdzekļa pasažieris, 1986.gadā dzimušais, ar traumām nogādāts ārstniecības iestādē, aģentūrai LETA skaidroja policijas pārstāve Ksenija Belova. Notikušā apstākļi tiek skaidroti.

Visā Latvijā svētdien notikuši 64 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem visvairāk - 18 - Rīgas reģionā. Kurzemē uz autoceļiem reģistrētas 16 avārijas, Zemgalē 13, Vidzemē deviņas, bet Latgalē astoņas.

Kopumā 14 no 64 sadursmēm cietuši cilvēki. Visvairāk cietušo ir Rīgas reģiona - astoņi -, un divi no viņiem ir gājēji un velosipēdisti. Kurzemē medicīniskā palīdzība pēc negadījuma bija nepieciešama četriem cilvēkiem, Zemgales un Vidzemes reģionā - trim -, bet Latgalē diviem.

Aizvadītajā diennaktī par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu sastādīti 373 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Policija svētdien aizturējusi četrus dzērājšoferus, kā arī vienu autovadītāju, kas pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies narkotisko vielu ietekmē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)