Banner 980x90

Līvānos notiks seminārs par tūrisma un kulinārā piedāvājuma attīstību

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 17.februārī plkst.11.50 Līvānu inženiertehnoloģiju un inovāciju centrā, Domes ielā 3, Līvānos, notiks seminārs vietējiem uzņēmējiem, mājražotājiem, zemniekiem u.c. par tūrisma un kulinārā piedāvājuma attīstību Līvānu novadā.

Kā pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Līvānu novada pašvaldībā, semināra atklāšana paredzēta plkst.11.50, savukārt plkst.12.00 ar lekciju uzstāsies pakalpojuma un tūrisma mārketinga eksperte Anda Rezgale, kam sekos Tatjanas Kozačukas, Eiropas izcilāko tūrisma galamērķu projektu konkursa uzvarētājas Latvijā nominācijā "Tūrisms un gastronomija" – Latgales kulinārā mantojuma centrs, lekcija. Plkst.14.00 Astērija Vucēna stāstīs par tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu "Kulinārā mantojuma svētki", par iespējamo dalību kulinārā mantojuma tīklā, par pieredzes apmaiņas programmu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)