Liepas muižā notiks Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens tikšanās
Gardēdību un pieredzi pakalpojuma pārdošanas laikā kā tūrista pieredzējuma daļu aizvien biežāk atzīst gan tūristi, gan tūrisma pakalpojumu sniedzēji, tāpēc tikšanās galvenā tēma būs gastronomija un viesmīlība. Semināra mērķis ir informēt uzņēmējus par dažādiem gastronomijas un pārtikas aspektiem, uzsvērt vietējā produkta un dabas velšu lielo lomu tūrisma piedāvājumā, rosināt seminārā iegūto izmantot tūrisma produktu un pakalpojumu veidošanā un pārdošanā, kā arī aicināt ikvienu, savstarpēji sadarbojoties, aktīvi iesaistīties viesmīlīgas vides veidošanā.
Programmā lektori apspriedīs tādas tēmas kā resursi, ilgtspējīga pārtikas izmantošana, "dabas ēšana", stāstniecība un saskarsme. Semināra dalībnieki uzzinās par aktualitātēm projektā "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai (HANSA)" un iespējām līdzdarboties Rīgas-Gaujas reģiona aktivitātēs 2017.gadā.
Seminārs tiek rīkots projekta HANSA laikā, kurā viens no mērķiem ir jaunu tūrisma piedāvājumu radīšana un jauna zīmola "Hansa Culinary" veidošana, kuru pamatā ir Hanzas savienības mantojums. Tēmas šībrīža aktualitāti papildina sadarbībā ar Rīgu, Valmieru un Siguldu (Rīgas-Gaujas reģions) iegūtais tituls būt par Eiropas gastronomijas reģionu 2017.gadā.
Pieteikšanās dalībai seminārā notika līdz 27.septembra plkst.15, rakstot e-pasta vēstuli uz adresi "info@cesis.lv" vai zvanot pa tālruni 28318318.
Seminārs notiek projekta HANSA laikā, sadarbojoties 11 Latvijas, Igaunijas un Zviedrijas partneriem no 2015.gada oktobra līdz 2018.gada decembrim. Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas 2014.-2020.gadam atbalstu, un tā mērķis ir iedzīvināt un stiprināt vēsturiskās Hanzas savienības mantojumu mūsdienās.
Uz sarakstu