Banner 980x90

Latvijā atgriežoties ziemai, palielinājies avāriju un tajās cietušo skaits

Rīga, 22.febr., LETA. Latvijā atgriežoties ziemai ar puteņiem un apledojumu uz ceļiem, vakar palielinājies reģistrēto avāriju un tajās cietušo cilvēku skaits.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, vakar Latvijā reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 23 cilvēki, kas ir krietni vairāk nekā vidēji ikdienā. No cietušajiem viens bija gājējs.

Avārijās 17 cilvēki cieta Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Vidzemē, bet pa vienam - Zemgalē, Kurzemē un Latgalē.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi piecus autovadītājus: Rīgā un Vidzemē aizturēts pa diviem dzērājšoferiem, bet Zemgalē - viens.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 154 protokoli, kas ir aptuveni tik pat daudz kā dienu iepriekš, kad ceļu stāvoklis bija daudz labāks. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 55 autovadītāji, Zemgalē - 58, Vidzemē - 21, Kurzemē - 18, bet Latgalē - tikai divi. Viens autovadītājs Rīgā sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 529 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)