Banner 980x90

Latgales pārtikas mazumtirgotājs "Zolva" pērn kāpinājis apgrozījumu par 15%

Daugavpils, 7.marts, LETA. Preiļos reģistrētais pārtikas mazumtirgotājs SIA "Zolva" apgrozījums pērn sasniedzis 3 027 563 eiro, kas ir par 375 681 eiro jeb 15% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pretēji 2016.gadam, kuru uzņēmums noslēdza ar 16 498 eiro zaudējumiem, pērn SIA "Zolva" strādājusi ar 21 879 eiro peļņu, nodarbinot 53 strādājošos, kas ir par vienu mazāk nekā gadu iepriekš.

Lai sasniegtu šos rādītājus, SIA "Zolva" strādājusi pie preču saglabāšanas struktūrvienībās, ieviešot videonovērošanu. Trijās struktūrvienībās ir nodrošināta svaigas gaļas tirdzniecība. Liela ietekme bijusi arī cenu pieaugumam piena produkcijai, kā arī ticis rūpīgi sekots preču uzcenojumiem, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

SIA "Zolva" neatlaidīgi strādā pie jaunu ar ES fondu projektiem saistītu iespēju izpētes, meklē jaunus sadarbības partnerus un noieta tirgus. Viens no galvenajiem mērķiem uzņēmuma attīstībā ir iekšējās vadības un kontroles procesu uzlabošana un pilnveide. Liela vērība tiek veltīta arī darba drošības un vide aizsardzības jautājumiem.

SIA "Zolva" reģistrēta 2000.gadā. 99,89% uzņēmuma kapitāldaļu pieder AS "Preiļu siers.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)