Labdarības virtuvē palīdz apgūt kulinārijas prasmes
"Biedrība "Kristīgais Žēlsirdības centrs" no 2016.gada vasaras piedalās projektā "Eiropas atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām 2014-2020". Viena no projekta aktivitātēm ir Eiropas atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām izsniegto pārtikas paku realizēšana maltīšu veidā ar labdarības zupas virtuves palīdzību. Lai ēst gatavošanas procesu padarītu interesantāku un labdarības virtuves klientiem demonstrētu pārtikas pakās esošo produktu pagatavošanas daudzveidību, rīkojām šī projekta pirmo papildpasākumu. Domāju, ka šis nodarbību cikls jaunajām māmiņām būs vērtīgs un kopīgiem spēkiem iemācīsimies racionāli, lēti un garšīgi pagatavot veselīgu maltīti," norāda biedrības "Kristīgais žēlsirdības centrs" valdes priekšsēdētāja Gaida Pevko.
Pirmajā nodarbībā gatavoti auzu pārslu cepumi pēc V.Belajas īpašas receptes, kā arī makaroni ar ceptiem un sautētiem dārzeņiem, ko vasaras periodā labdarības virtuvei saziedoja valmierieši. Savukārt saldajā ēdienā tika gatavots rīsu krēms ar zemeņu mērci, kas pārklāts ar tumšo šokolādi.
Līdzīgas maltīšu gatavošanas nodarbības paredzēts rīkot reizi trijos mēnešos.
Uz sarakstu