Banner 980x90

Kredīts zobārsta apmeklējumam

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Lai gan zobārsta pakalpojumi ir salīdzinoši dārgi un bieži vien iecērt nepatīkamu robu ikmēneša budžetā, bez tiem neiztikt, jo veselība, tai skaitā zobu veselība, ir pirmajā vietā, turklāt, kā teikts visiem zināmajā teicienā – būs veselība, būs arī viss pārējais. 

Ja vizīte pie stomatologa tiek plānota jau labu laiku iepriekš, tad tai nepieciešamos līdzekļus iespējams uzkrāt, no ikmēneša budžeta šim nolūkam novirzot kādu konkrētu naudas summu, taču, ja pie zobārsta jādodas neplānoti un brīvu finansiālo līdzekļu, par ko veikt pakalpojumu apmaksu, nav, būtu jāapsver iespēja tos aizņemties. 

Ne visiem ir draugi, paziņas vai ģimenes locekļi, kuri izveidojuši brīvo līdzekļu uzkrājumu un būtu gatavi izsniegt aizdevumu, tāpēc kā variants finanšu līdzekļu iegūšanai varētu kalpot kāds no patēriņa kredītiem, kuru varēsiet atmaksāt pakāpeniski. 

Daži stomatologi piedāvā veikt dalītu pakalpojumu apmaksu, taču tādu nav daudz, un lielākoties par pakalpojumiem jāmaksā uzreiz pēc to saņemšanas, tāpēc patēriņa kredīts varētu būt izdevīgākais un konkrētās situācijās iespējams, ka vienīgais variants, kas ļautu saņemt nepieciešamo ārstēšanu un veikt apmaksu, nenonākot personīgās finansiālās krīzes situācijā vai nepatīkamās parādsaistībās.

Kredīts stomatologa apmeklējumam jeb patēriņa kredīts ir pieejams personām no 18 (biežāk no 20) gadu vecuma. To izsniedz gan banku, gan nebanku aizdevēji, un tā saņemšanai nav nepieciešama ķīla vai galvotājs. Šis ir īstermiņa aizdevumus, taču, tā kā tā apmaksu iespējams veikt pa daļām jeb ar ikmēneša maksājumu palīdzību, to atmaksas termiņš atkarībā no aizdevuma apjoma var sasniegt pat 5 gadus. 

Patēriņa kredītus iespējams aizņemties arī internetā, turklāt to noformēšana neprasa daudz laika un piepūles, tāpēc kredītu var pieteikt arī tajā pašā dienā, kad tas nepieciešams, respektīvi, arī tad, ja nepieciešams doties pie stomatologa neparedzētā un iepriekš neplānotā vizītē. 

Šis kredīta veids varētu būt noderīgs arī gadījumos, kad veicama protezēšana vai kāda cita dārgāka procedūra, kuras apmaksu vēlaties veikt dalītos maksājumos, taču konkrētā ārstēšanas iestāde šādu apmaksas veidu nepiedāvā. 

Nelielu ārstēšanas izdevumu segšanai, kuru apmaksai šobrīd nepietiek līdzekļu, taču nākamā mēneša laikā šādi līdzekļi būtu pieejami, var izmantot kādu no bezprocentu ātrajiem kredītiem. Vairāki aizdevēji pirmreizējiem klientiem šādus aizdevumus izsniedz bez maksas, taču to atmaksa pilnā apmērā ir jāveic 30 dienu laikā. 

Atšķirībā no iepriekš minētajiem ātrajiem kredītiem, patēriņa kredītus lielākoties izsniedz ar iepriekš noteiktu komisijas vai procentu maksu, kas atkarīga no aizdevēja, izsniegtas summas lieluma un aizdevuma atmaksas termiņa, taču, pateicoties dažādu veidu akcijām un atlaidēm, konkrēti aizdevēji piedāvā īpaši samazinātas procentu likmes vai atlikto aizdevuma atmaksu, kas sniedz vairāk laika finanšu situācijas nostabilizēšanai un naudas uzkrājumu veidošanai. Ja aizņemies, tad atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)