Banner 980x90

Kādas kāzu dāvanas izvēlēties?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dodoties uz kāzu svinībām, neatņemama sastāvdaļa ir jaunā pāra sveikšana. Lai pārsteigums izdotos, vienmēr aktuāls ir jautājums par kāzu dāvanas izvēli.

Mūsdienu tendences, kas sniegs neaizmirstamas atmiņas
Šobrīd kāzu dāvanu izvēle ir kļuvusi visai plaša, jo vairs nav stingri noteiktas tradīcijas, kas jāievēro. Ja agrāk jaunlaulātajiem dāvināja sadzīvē noderīgas lietas kopdzīves uzsākšanai, piemēram, traukus vai sadzīves tehniku, tad patlaban tās tiek papildinātas ar dažādām interesantām idejām.

Pēc kādiem kritērijiem izvēlēties?
Īstās kāzu dāvanas izvēli nosaka vairāki kritēriji, un viens no tiem ir jaunlaulāto dzīvesstils. Pirms meklējat piemērotāko dāvanu, kāzu portāla Ligavam.lv eksperti iesaka apdomāt, kādā kategorijā to izvēlēsieties – praktisku, atraktīvu vai arī romantisku. Lūk, dažas idejas!

Praktiskas dāvanas
Ja esat vairāk praktisku dāvanu cienītāji un zināt, ka to novērtēs arī jaunais pāris, ir vairāki piedāvājumi, kas šāda tipa dāvanām piešķirs papildus odziņu. Populāras kāzu dāvanas ir
- konceptveikala "Es mīlu kafiju" kafijas automāti;
- foto albums ar jaunlaulāto bildēm no "MYPRINT";
- neparasta dizaina stikla priekšmeti no "an&angel".

Atraktīvas kāzu dāvanas
Lai gan piedāvājums ir plašs, šajā kategorijā jāievēro zināma piesardzība. Jums ir jāzina, vai jaunais pāris ir ekstrēmu aktivitāšu cienītājs un izmantos Jūsu sarūpēto pārsteigumu. Ja tā, tad varat viņiem dāvināt:
- lidojumu gaisa balonā;
- atrakcijas uz ūdens;
- deju un citus kursus divatā;
- piedzīvojumu parka apmeklējumu.

Romantika
Romantiski mirkļi divatā kļūst par arvien populārāku kāzu dāvanu. Patlaban ir pieejami neskaitāmi piedāvājumi visdažādākajās cenu kategorijās ar īpaši sagatavotu pārsteigumu diviem. Nekļūdīsieties kāzu dāvanas izvēlē, ja jaunajam pārim pasniegsit
- vakariņas restorānā;
- romantisku SPA apmeklējumu
- koka interjera pērles no "Veco dēļu dekors";
- atpūtu viesnīcā vai muižā.

Nerūsējoša vērtība  dāvana, kas noderēs ikvienam pārim
Ja tomēr neesat pārliecināti par jaunlaulāto gaumi un interesēm, dāvana, kas vienmēr būs laikā, ir nauda. Tā kāzās ir dāvināta visos laikos, un ir populāra arī šobrīd. Šādas dāvanas vērtību nosaka nevis summa, bet gan tas, kā tā tiek pasniegta. Naudu varat ielikt kādā interesantā iepakojumā, kura atvēršanai nepieciešamas īpašas prasmes, vai sabērt monētas atsevišķi starp citiem priekšmetiem, liekot dāvanas saņēmējiem tās meklēt, pildot uzdevumus.

Oriģināli pasniegta dāvana tiks novērtēta vienmēr, tāpēc ienāciet www.ligavam.com un iedvesmojieties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)