Banner 980x90

Jaunākās tendences – kādas somas iegādāties?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iestājoties pavasara un vasaras sezonai, prāts kļūst priecīgāks un domas gaišākas. Tas ir īstais laiks, lai izmēģinātu jaunas lietas un iepriecinātu sevi ar kādu košu aksesuāru, piemēram, jaunu somu. Klasiskas vientoņa somas vai ar dzīvespriecīgiem ziedu rakstiem – svarīgākais ir saprast, kādam mērķim un valkātājas stilam būs piemērota attiecīgā soma. 

Funkcionāla pleca soma vai izsmalcināta mini somiņa
Katru sezonu pasaules vadošie zīmoli un dizaineri piedāvā mums arvien jaunas somu variācijas – dažādu krāsu un formu somas ar izteiktām detaļām un iestrādātiem rotājumiem. Lai nesāktu griezties galva no daudzveidīgā piedāvājuma, ir jāsaprot, ko tieši Tu vēlies no savas jaunās somas. 

Viena iespēja ir izvēlēties pārbaudītu ceļu un iegādāties klasiskas formas somu, piemēram, pleca somu gaišos toņos: smilškrāsas, gaiši pelēkā vai baltā krāsā. Otrs ceļš – sekot modes tendencēm un izvēlēties sezonas aktuālākās somas.  

Pēc jaunākajām tendencēm šobrīd aktuālas ir šādas:
- somas ar bārkstīm;
- apaļas formas mini somiņas;
- somas ar iestrādātām ķēdes detaļām;
- ar dažādiem ornamentiem un izšuvumiem veidotas somas;
- mini somiņas;
- neparasta dizaina, grafiskas somas;
- pleca somas un pār plecu liekamas viedtālruņu somiņas. 

Lai arī kāda būtu Tava izvēle, vēlams iegādāties labas kvalitātes somu, kas kalpotu vairākas sezonas. It īpaši tas attiecas uz klasiskajām somām, kas nekad nezaudē savu aktualitāti.

Kvalitatīva soma – praktisks un stilīgs sieviešu aksesuārs 
Labas kvalitātes soma, piemēram, no dabiskās ādas vai eko ādas ne tikai kalpos ilgāk, bet arī uzlabos Tavu koptēlu. Pārsteidzoši, cik ļoti mūsu pašapziņu var ietekmēt augstvērtīgas preces. Iegādājoties kvalitatīvu un skaistu somu, Tu izskatīsies eleganti, pārliecināti un moderni! 

Jaunas somas iegāde internetā
Apavu un somu veikalā "Somijas apavi" Tu atradīsi daudzveidīgu somu piedāvājumu no populāriem un pasaulē atzītiem zīmoliem, piemēram, "Gabor", "Bulaggi", "Peter Kaiser", "ara" un citiem kvalitatīvu somu ražotājiem. Šeit Tu vienmēr atradīsi aktuālākās tendences un atlaides, lai Tava iepirkšanās kļūtu vēl izdevīgāka un patīkamāka. 

Veikalā "Somijas apavi" meklē šādas somas:
- elegantas un izsmalcinātas svinīgiem pasākumiem;
- ietilpīgas un praktiskas ikdienai;
- ar ziedu un svītru rakstiem;
- modernas un aktuālas, piemēram, ar čūskādas rakstu. 

Ieskaties www.somijasapavi.lv un izvēlies savu jauno somu, lai iepriecinātu sevi ar stilīgu, noderīgu un skaistu aksesuāru! Plašu somu piedāvājumu atradīsi arī "Somijas apavu" veikalā Rīgā, Kr. Barona ielā 36. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)