Banner 980x90

Izsludina pieteikšanos uz Aglonas novada vēlēšanu komisijas locekļa amatu

2014.gada 4.oktobrī Latvijā notiks kārtējās parlamenta vēlēšanas, kurās vēlēsim 12.Saeimu. Aglonas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos uz Aglonas novada vēlēšanu komisijas locekļa amatu.

Kā pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Aglonas novada pašvaldībā, pieteikumā jānorāda vēlēšanu komisijas locekļa kandidāta vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvietas adrese, darbavieta un profesija (nodarbošanās), ziņas par piedalīšanos vēlēšanu sagatavošanā un sarīkošanā agrāk.

Pieteikumam pievienojams katra kandidāta rakstveida paziņojums, ka viņš piekrīt savas kandidatūras pieteikšanai un savu personu datu apstrādei, kas veicama saskaņā ar šā likuma prasībām.

Pieteikumus var iesniegt līdz 2014.gada 12.septembrim plkst.16.00 iesniegt Aglonas novada domē, Somersetas 34.

Tiesības izvirzīt un pieteikt savu pārstāvi novada vēlēšanu komisijā ir:
*reģistrētām politiskajām organizācijām (partijām) vai to apvienībām;
* ne mazāk no 10 balsstiesīgiem Latvijas pilsoņiem (turpmāk – vēlētāju grupa);
*Aglonas novada domes deputātiem.

Par vēlēšanu komisijas locekli var pieteikt vēlētāju:
*kurš ir Latvijas Republikas pilsonis;
*kurš prot latviešu valodu;
*kuram ir vismaz vispārējā vidējā izglītība;
*kurš nav Eiropas parlamenta, Saeimas vai Brocēnu novada domes deputāts;
*kurš nav citas vēlēšanu komisijas loceklis vai citas iecirkņa komisijas loceklis.

Ja kandidātu izvirza politiskā organizācija (partija) vai politisko organizāciju (partiju) apvienība, pieteikumam pievienojams arī izraksts no tās vadības institūcijas lēmuma.

Ja kandidātu izvirza vēlētāju grupa, pieteikums jāparaksta katram vēlētājam, norādot savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un dzīves vietas adresi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)