Banner 980x90

Izsludina konkursu uz Preiļu Mūzikas un mākslas skolas direktora amatu

Daugavpils, 7.jūl., LETA. Preiļu novada dome izsludinājusi konkursu uz Preiļu Mūzikas un mākslas skolas direktora amatu, aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Pretendentiem jābūt atbilstošai izglītībai un profesionālajai kvalifikācijai, valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanām profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, vismaz trīs gadu pedagoģiskā darba pieredzei mūzikas izglītības jomā, vēlama vismaz divu gadu pieredze izglītības vadības darbā vai vadības darbā mūzikas jomā, par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze mūzikas izglītības iestādes vadības darbā, un zināšanām izglītības iestāžu finansēšanas jautājumos.

Dokumenti - pieteikums, CV, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, valsts valodas prasmes apliecību (ja nepieciešams), redzējumu par Preiļu Mūzikas un mākslas skolas attīstības virzieniem, un vēlams, rekomendācijas pretendentiem jāiesniedz līdz 27.jūlijam pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā vai arī elektroniski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)