Banner 980x90

IIZI – vieta, kur apdrošināt savu nākotni!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai cik uzmanīgs Tu būtu, ir gadījumi, kurus nevar ne paredzēt, ne ietekmēt – ugunsgrēki, satiksmes negadījumi vai citu cilvēku radīti bojājumi. Kā būt drošam par sevi un savu īpašumu? 

Apdrošini gan sevi, gan savus tuvākos!
Vai Tu rūpējies par savu nākotni šodien? Apdrošināšana ir iespēja būt pārliecinātam, ka pēc negadījuma Tu saņemsi finansiālu palīdzību, lai novērstu radušos zaudējumus. Tā ļaus Tev justies drošāk gan par veselību, gan Tev piederošajām mantām un īpašumiem. Kādu apdrošināšanu iegādāties?

Palīdzēt Tev var apdrošināšanas brokeris IIZI, kas piemeklēs izdevīgāko apdrošināšanu tieši Tavai situācijai, apkopojot labākos piedāvājumus no Latvijas apdrošināšanas sabiedrībām. Ienāc mājaslapā www.iizi.lv, ievadi informāciju un iegūsti ērtu pārskatu ar piedāvājumu!

Neļauj nelaimes gadījumiem apturēt sevi
Veselība ir dārgākais, kas ir, tādēļ parūpējies, lai tā ir kārtībā par visiem 100%. Apdrošinoties pret nelaimes gadījumiem, Tu varēsi pasargāt sevi no finansiāliem zaudējumiem, ko rada ārstniecības izdevumi pēc nelaimes gadījuma.

Ar IIZI Tu vari apdrošināt gan sevi, gan visu ģimeni! Mājaslapā iizi.lv ir iespējams iegādāties apdrošināšanu, kas radīta speciāli bērniem, lai pasargātu arī pašus mazākos ķiparus. 

Domājot par nākotni ilgtermiņā, IIZI piedāvā dzīvības apdrošināšanu, kas garantēs materiālu aizsardzību Tavai ģimenei, kā arī:
uzkrājumu bērna nākotnei – iespēja jau šodien parūpēties par lielākiem finansiāliem izdevumiem bērna dzīvē, piemēram, studiju maksu. Izvēloties uzkrājumu bērnam pie IIZI, kādam no vecākiem tiek sniegta arī dzīvības apdrošināšana;
uzkrājumu pensijai (3. pensiju līmenis) – privātais pensijas uzkrājums ir laba izvēle, ja vecumdienas vēlies baudīt uz pilnu jaudu. Tie ir finansiāli līdzekļi, ko iegūsi papildus valsts izmaksātajai pensijai – varēsi justies materiāli nodrošināts arī tad, kad darba gaitas beigsi.

Dodoties ārpus Latvijas, ir vērts iegādāties arī ceļojumu apdrošināšanu, kas ļaus izbaudīt piedzīvojumus, neuztraucoties par negaidītiem zaudējumiem. Iedomājies to brīdi, kad nesteidzīgi baudi virgin mohito palmas paēnā Kanāriju salās vai, matiem plīvojot vējā, traucies ar motorolleri pa šaurajām Itālijas ieliņām. Dzīve kaut uz mirkli var būt arī bezrūpīga! Taču, ja Tev pieder transportlīdzeklis vai nekustamais īpašums, Tev jāpadomā par speciālu, tieši šiem mērķiem piemērotu apdrošināšanu!

Vai Tava automašīna un mājoklis ir drošībā?
Novērs rītdienas ķibeles jau tagad, aplūkojot labākos apdrošināšanas piedāvājumus gan savam auto, gan mājoklim:
automašīnas apdrošināšana – OCTA polise, kas ir obligāta katram auto īpašniekam un sedz izdevumus, ko avārijas gadījumā Tu radi citiem. Savukārt KASKO pasargā Tevi no citiem zaudējumiem, piemēram, dabas katastrofām un trešo personu radītiem bojājumiem. IIZI mājaslapā ievadi informāciju par automašīnu un iegūsti ērtu pārskatu ar izdevīgākajiem OCTA un KASKO piedāvājumiem;
nekustamā īpašuma apdrošināšana, kas ietver dažādu negadījumu segumus. Šāda apdrošināšana var tikt papildināta ar mājoklī esošo mantu un civiltiesisko apdrošināšanu, lai Tu būtu drošs, ka arī Tavu darbību rezultātā notikuši bojājumi kaimiņiem tiktu atlīdzināti.

Lai kādas būtu Tavas vēlmes, IIZI apdrošināšanas speciālisti spēs piemeklēt labākos piedāvājumus. Ienāc https://www.iizi.lv, izvēlies apdrošināšanu un parūpējies par savu nākotni jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)