Banner 980x90

Gaļas pārstrādātāja "Aibi" apgrozījums pērn saglabājās iepriekšējā gada līmenī

Gaļas pārstrādes uzņēmums "Aibi" pagājušajā gadā strādāja ar 6,332 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,3% vairāk nekā gadu iepriekš, taču kompānija cieta zaudējumus 56 915 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Rīga, 12.aug., LETA. Gaļas pārstrādes uzņēmums "Aibi" pagājušajā gadā strādāja ar 6,332 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,3% vairāk nekā gadu iepriekš, taču kompānija cieta zaudējumus 56 915 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka "Aibi" rādītāji kopumā ir vērtējami kā labi. Tāpat vadības ziņojumā minēts, ka uzņēmums, ņemot vērā pērn un iepriekšējos gados veiktos pasākumus, ir nodrošinājies, lai nākotnē varētu ieņemt stabilu vietu tirgū. Kompānija plāno turpināt strādāt pie jaunu iespēju izpētes ar Eiropas Savienības (ES) fondu projektiem saistītajos jautājumos starptautiskās konkurētspējas sekmēšanas nolūkā, kā arī meklēt jaunus sadarbības partnerus un noieta tirgus. Kompānijas īpašnieks Artis Lelejs aģentūrai LETA nevēlējās komentēt uzņēmuma turpmākos investīciju plānus. Vienlaikus informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka ar mērķi attīstīt kautuvi uzņēmums līdz 2020.gada 30.novembrim plāno pārbūvēt kūti par dzīvnieku novietni, projektā ieguldot 165 781 eiro. Attiecīgo projektu plānots īstenot, piesaistot finansējumu Eiropas Lauksaimniecības forda lauku attīstībai (ELFLA) Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē". 2017.gadā "Aibi" strādāja ar 6,316 miljonu eiro apgrozījumu un 120 377 eiro peļņu. Kompānija "Aibi" ir reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 140 864 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ielejs. Kompānijas galvenais darbības veids ir dzīvnieku liemeņu un subproduktu, kā arī jēlādu realizācija Latvijā un Eiropā. Kompānija mājlopus iepērk Latvijā un to pirmapstrādi veic kautuvē. Kompānijas papildu darbības veidi ir gaļas produktu, gaļas konservu un gaļas uzkodu ražošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)