Banner 980x90

Fotosesija – iepriecini svētkos!

Meklējat dāvanu, bet trūkst ideju? Varbūt šoreiz pārsteidziet kādu ar kaut pavisam oriģinālu – iespēju izbaudīt fotosesiju, kuras laikā dāvanas saņēmējs tiks iemūžināts skaistās fotogrāfijās!
Ielūkojieties internetveikala DavanuServiss.lv plašajā fotosesiju piedāvājumā! 

Šeit piedāvātas gan individuālās, gan pāru fotosesijas, gan fotosesijas bērniem, gan visai ģimenei vai draugu lokā! Tās var noritēt gan profesionāli iekārtotās fotostudijās, gan kā burvīgs piedzīvojums brīvā dabā, kur kvalificēti speciālisti darīs visu, lai izceltu katra individualitāti un skaistumu. Varat arī dāvanas saņēmējam sniegt iespēju fotosesijas vietu izvēlēties pašam! 

Atbilstoši notikumam vai modeļu noskaņojumam fotosesijas iespējams izbaudīt dažādos stilos: retro, vintage vai romantiskā gaisotnē pārim. Tās notiek pieredzējušu fotogrāfu vadībā, savukārt profesionāli stilisti izceļ katra personību, veidojot katram gadījumam īpašu grimu, matu sakārtojumu un piemeklējot atbilstošus aksesuārus.

Varat uzdāvināt iespēju iemūžināt arī burvīgus un neaizmirstamus mirkļus kopā ar četrkājainajiem mīluļiem, saglabājot šos aizkustinošos brīžus atmiņā un bildēs uz mūžu.

Ir dāvanas arī īpašiem gadījumiem – kā Gaidību fotosesija, kur topošie vecāki emociju pilnā gaisotnē var iemūžināt dzīves burvīgākos un nozīmīgākos mirkļus.

Šajā sadaļā atradīsit dažādus pārsteigumus, piemēram, dāvanu "Saposts zirgs īpašiem svētkiem". Tās ieguvējs varēs izvēlēties, vai doties izjādē vai fotosesijā ar īpaši skaisti sapostu zirgu, varbūt, sēžot baltā zirgā, pat bildināt savu draudzeni? 

Pakalpojumu cenā iekļauta dažāda skaita un izmēru apstrādātu fotogrāfiju izdruka, ir iespēja saņemt pat ēdamu fotogrāfiju ar izvēlētām garšām. Tāpat fotogrāfijas vēlāk iespējams ievietot īpaši veidotā kalendārā, ko pielikt pie sienas, un gada garumā atminēties burvīgos mirkļus.

Fotosesiju varat iegādāties arī kā eDāvanu jeb elektronisko dāvanu – tas iespējams online režīmā internetveikala mājaslapā, un minūtes laikā to saņemsit savā e-pastā. Šis ir īpaši ērts veids arī gadījumos, kad dāvanas iegāde atlikta uz beidzamo brīdi vai nepieciešama steidzami. Atliek tikai izprintēt un pasniegt! 

Izvēlēto dāvanu bez papildu maksas var saņemt arī DavanusServiss.lv birojā Rīgā vai saliņā T/C "Rīga Plaza", kā arī T/C "Spice", kā arī firmas stendos "Valters un Rapa" grāmatnīcās. Par nelielu samaksu iespējama dāvanas piegāde ar kurjera vai Latvijas Pasta starpniecību. 

Iegādājoties kādu no šī internetveikala piedāvātajām fotosesijām, varat būt drošs, ka esat izvēlējies izdevīgāko piedāvājumu – DavanuServiss.lv nodrošina zemākās cenas.

Uzdāvini iespēju iemūžināt skaistākos dzīves mirkļus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)