Banner 980x90

Dienas horoskops 3.maijam

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā! Pie šī principa šodien centies arī pieturēties. Pārlieku liela riskēšana var nest lielus zaudējumus!

Vērsis Neuzticies nepazīstamiem cilvēkiem, kas sola neticami labas lietas! Šodien tevi mēģinās apmuļķot, tāpēc esi īpaši piesardzīgs!

Dvīņi Būs jāpierāda, ka uz tevis var paļauties. Šodien centies veikt darbus ar augstu atbildības sajūtu, jo beigās tiksi paslavēts.

Vēzis Visu, ko esi iesācis, centies novest līdz galam, lai nepabeigtie darbi nepinas pa kājām un netraucē jaunu ieceru realizēšanai. Nesteidzini apkārtējos!

Lauva Ja būsi pārlieku pašpārliecināts un pārdrošs par savu viedokli, tad būs gaidāmi konflikti un nesaskaņas. Labāk reizēm noklusēt savas patiesās domas, nekā paust tās skaļi.

Jaunava Lai arī kādas attiecības tev nebūtu ar saviem kolēģiem, neļauj viņiem sev kāpt uz galvas! Tas pats attiecas arī uz privāto dzīvi – parādi raksturu!

Svari Šis ir piemērots brīdis, lai pilnveidotu savu garīgo un emocionālo pasauli, tāpēc dodies kaut kur ārpus mājas un gūsti jaunus iespaidus!

Skorpions Pārsteidz citus ar savu lielisko humora izjūtu – tas uzlabos ne tikai tavu, bet arī apkārtējo garastāvokli! Darba vide kļūs gaišāka un atvērtāka, ja neiespringsi uz sīkumiem, bet spēsi par visu nedaudz pasmieties.

Strēlnieks Darba procesu kavēs kāda cilvēka nespēja atzīt savas kļūdas, bet, pirms nosodi kādu, padomā – vai pats pēdējā laikā neesi rīkojies līdzīgi!

Mežāzis Velti izniekots būs tas laiks, kurā mēģināsi kādu pārmācīt – bez jēdzīgi! Ir cilvēki, kuri savā galvā ieņem vienu, un vairs neklausās

Ūdensvīrs Ar naudu rīkojies apdomīgi, jo pārmērīga naudas izniekošana var izraisīt konfliktus! No finansiālu darījumu veikšanas šodien gan būtu jāatturas.

Zivis Lai arī ko tu nedarītu, tam visam būs sekas, tikai – labas vai sliktas, tas būs atkarīgs tikai no tevis! Tāpēc apdomājies, pirms iesaisties ilgtermiņa attiecībās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)