Banner 980x90

Dienas horoskops 28.septembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns  Pirms saki par kādu kaut ko sliktu, paskaties pats uz sevi! Vai tu esi labāks par citiem, kurus mēģini nolikt pie vietas? Esi piezemēts un neuzkrītošs!

Vērsis Stūrgalvīgām frāzēm šodien nebūs vietas! Ja tev kaut kas ir prātā, tad labāk paklusē, lai izvairītos no attiecību bojāšanas ar citiem cilvēkiem.

Dvīņi Nebūs citas vietas, kur jutīsies tik labi, kā mājas. Pavadi dienu vientulībā un centies tikt galā ar savām jūtām!

Vēzis Šodien emocijas sitīs augstu vilni! Radīsies neizsakāma vēlme sakontaktēties ar kādu senu paziņu, ar kuru savulaik esi domājis līdzīgi.

Lauva Nostaļģiska diena. Atcerēsies dažādus pagātnes notikumus, kuri tev nedod miera. Ļaujies emocijām un sajūtām.

Jaunava Domāsi vienu, bet vēlēsies darīt kaut ko pavisam citu. Šodien meklē balansu starp savām vēlmēm un vajadzībām.

Svari Nekas neuzlabos tavu noskaņojumu tik ļoti, kā tuva cilvēka kompānija. Dienas beigās mēģini atslābt, komunicējot ar saviem mīļajiem.

Skorpions Tevī pamodīsies tava radošā puse, kas uz šīs dienas notikumiem liks raudzīties no mazliet filozofiska aspekta. Uzdrošinies būt citādāks!

Strēlnieks Ja no kaut kā baidies, tad šodien šīm bailēm tiksi pāri. Mēģini visā saskatīt pozitīvo un no tā gūt kaut kādu labumu!

Mežāzis Būs kāda problēma, kas tev nedos mieru un neļaus gulēt. Tev nepieciešams laiks vientulībā, lai šo lietu mazliet sagremotu un apjaustu. Draugu ieteikumi izrādīsies ļoti noderīgi.

Ūdensvīrs Būs sajūta, ka neko neproti, bet būs neizsakāmi liela vēlme kaut ko darīt. Šodien tavām prasmēm būs mazāka nozīme, liekāka jēga būs rīkoties. Tik uz priekšu!

Zivis Šodien jutīsies jocīgi. Lai vai kā, nepievērsies kaitīgām nodarbēm vai pasākumiem, kurus tu vēlāk varētu nožēlot. Esi apdomīgs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)