Banner 980x90

Dienas horoskops 28.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodien būs vēlme tiekties pēc romantikas, tāpēc apzinies, ka tavām iespējam nav absolūti nekādu robežu, tikai tici sev un saviem spēkiem, viss izdosies!

Vērsis Kad tev būtu jādomā par aktuālo problēmu risināšanu, viss, ko vēlēsies darīt, būs izklaidēties. Sakārto domas un iesākumā izdari nepieciešamo!

Dvīņi Lai arī kas šodien nenotiktu, pie nelabvēlīgiem notikumiem un apstākļiem citus mēģini nevainot. Kas zina, varbūt tu pats esi vainīgs!

Vēzis Svārstīsies starp divām opcijām - vakaru pavadīt mierīgi vai izklaidējoties. Lai arī kāda nebūtu tava izvēle - būsi ieguvējs. Vienā no variantiem vismaz izgulēsies, otrā - iepazīsi jaunus cilvēkus. 

Lauva Radīsies vēlme lauzt visus stereotipus un aplamos pieņēmumus par sevi. Tik uz priekšu! Rīcība, iespējams, nebūs pilnīgi pretēja, bet neierasta gan!

Jaunava Dzims spontānas un tev neraksturīgas idejas. Gribēsi izdarīt kaut ko pavisam citādāku, tikai ar apdomu! Mieru meklē ģimenes lokā. 

Svari Jutīsi, ka esošo situāciju nevari ietekmēt, tā it kā tu būtu likteņa upuris. Reizēm vienkārši jāļauj visam virzīties uz priekšu, ir lietas, kuras nevar mainīt. 

Skorpions Gribēsi darīt trakas lietas, bet atdursies ar citu problēmu - piemērotas kompānijas atrašanu. Šodien padomā, kuri ir tavi patiesie draugi un no kuriem jau sen bija jāatvadās. 

Strēlnieks Kad liksies, ka visas nedienas jau ir aiz muguras, attapsies pie šīs pašas problēmas atkārtotas risināšanas. Šoreiz centies būt prātīgāks!

Mežāzis Intrigas un lieka drāma tev notiek aiz muguras, iespējams, pat nezinot. Saspicē ausis un paklausies, ko par tevi runā apkārtējie. Nāksies ieviest skaidrību!

Ūdensvīrs Maza iespēja, ka izdarīsi visu, kas plānots, taču, ja smagi iespītēsies, tad paveiksi vēl vairāk.  Viss ir tavos spēkos. 

Zivis Gribēsi atrauties no ikdienas rutīnas un pavadīt laiku kaut kur tālāk no ierastās vides. Droši! Tam šis ir vispiemērotākais laiks!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)