Banner 980x90

Dienas horoskops 2.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien jāizvairās no melošanas, jābūt atklātam ne tikai pret citiem, bet arī pašam pret sevi. Iespējams, ka pēdējā laikā ir viena lieta, kas tevi nomāc - dalies ar savām bēdām, un tev paliks vieglāk! 

Vērsis
Izjutīsi lielu slinkumu, bet tai pat laikā, tev nebūs citas izvēlēs, kā tikai tikt galā ar visiem darbiem. Neatliec tos uz pēdējo brīdi! 

Dvīņi
Šodien vari saskarties ar lielu nožēlu, un tu vēlēsies, kaut būtu veicis citas izvēles. Neprāto par to! Viss notiek tā, kā tam jānotiek! 

Vēzis
Šodien pajautā sev - kuri ir tie cilvēki, kuriem tu vari uzticēties, bet kam privātas lietas labāk neatklāt? Vari saskarties ar smagu vilšanos. 

Lauva
Mēģini uz notiekošo raudzīties mierīgāk - ne viss ir tik melns, kā sākumā šķiet! Pavadi dienu, koncentrējoties uz pozitīvām lietām un komunicējot ar līdzīgi domājošajiem!

Jaunava
Saprasts jutīsies tikai tad, ja atradīsi pareizo kompāniju! Šovakar nav ieteicams sēdēt mājas, tāpēc dodies uz kādu pasākumu! 

Svari
Nesūdzies par tām lietām, kuras tev nepatīk vai nepadodas. Centies saskatīt tajā kaut ko labu! Koncentrējies uz pašu svarīgāko!

Skorpions
Šodien mēģini pievaldīt savu raksturu un neizpaust savu nepatiku par notiekošo. Gudrākais, ko darīt, ir paklusēt! 

Strēlnieks
Vēlēsies vairāk un vairāk, šķitīs, ka ar esošo tev nepietiek. Nomierinies! Novērtē to, kas tev jau ir dots, pirms tiecies pēc kaut kā diženāka! 

Mežāzis
Šodien uz sevi centies skatīties no malas! Vai tu esi tāds, kāds vēlies būt? Šodien mēģini izrādīt savas pozitīvās rakstura iezīmes! 

Ūdensvīrs
Nestrīdies ar netolerantiem cilvēkiem, jo tas būs pilnīgi bezjēdzīgi! Šoreiz labāk būs piekāpties! Fokusējies uz saviem hobijiem! 

Zivis
Šodien satiecies ar sen nesatiktiem cilvēkiem! Ir kāds, kas pēc tevis ļoti ilgojas, un priecātos par tavu kompāniju. Neatsaki viņam šo prieku! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)