Banner 980x90

"Credit24" – ātrs naudas aizdevums bez ķīlas un galvojuma

Nauda Tavā kontā 15 minūšu laikā? Tas ir iespējams! Situācijās, kad steidzami vajadzīgi papildu naudas līdzekļi negaidītiem izdevumiem, naudas aizdevums ir viens no veidiem, kā ātri un ērti saņemt nepieciešamo naudas summu. 

Aizdevums tiek piešķirts pēc pieteikuma nosūtīšanas internetā. Turklāt jaunajiem klientiem reģistrēšanās process aizņem vien dažas minūtes. Uzticamais naudas aizdevējs "Credit24" parūpēsies par to, lai aizdevums tiktu pārskaitīts uz klienta kontu maksimāli īsā laika posmā, pat 15 minūšu laikā!

"Credit24" aizdevums tiek piešķirts Latvijas Republikas iedzīvotājiem vecumā no 18 līdz 70 gadiem. Pieejamā summa ir no EUR 50 līdz EUR 3000 ar atmaksas termiņu no 1 mēneša līdz 2 gadiem. Šāds aizdevums ir ātrs un ērts risinājums steidzamu izdevumu segšanai, kā arī lieliem un maziem pirkumiem. Ja pietrūkst naudas līdz algai, tad aizdevums no "Credit24" ir īsts glābiņš. Turklāt, saņemot algu, kredītu var uzreiz arī atmaksāt.

Ātro kredītu sniedzēja "Credit24" aizdevums ir bez komisijas maksas par izsniegšanu, ir jāmaksā tikai procenti. "Credit24" piedāvā tikai skaidri saprotamus nosacījumus kredīta saņemšanai. "Credit24" pakalpojumi ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu, ka klients var viegli un elastīgi kontrolēt savas finanses. 
Kā pieteikties kredītam no "Credit24"? Tas ir pavisam vienkārši, ir jāizpilda tikai 3 vienkārši soļi: jāreģistrējas "Credit24" mājaslapā, jāpārskaita no sava konta reģistrācijas maksa EUR 0,01 apmērā, lai "Credit24" visdrošākajā veidā uzzinātu bankas konta numuru, uz kuru tad arī tiks pārskaitīts aizdevums. Tālāk jāaizpilda pieteikums un jāgaida atbilde par ātrā kredīta piešķiršanu. Pēc kredītvēstures un maksātspējas pārbaudes aizdevums tiks pārskaitīts maksimāli ātrā laika posmā. 

"Credit24" piedāvā arī papildu pakalpojumus savu klientu ērtībām. Nesanāk atmaksāt kredītu norādītajā termiņā? Tad izmanto maksājuma datuma maiņas vai maksājumu brīvdienu pakalpojumus! Rūpējoties par to, lai klienti nesaskartos ar kredīta atmaksas problēmām, "Credit24" piedāvā bezmaksas atgādinājumus par maksājuma datumu. Svarīgākais ir atcerēties, ka jebkurš aizdevums ir finansiāla atbildība, tāpēc jāaizņemas tikai tad, kad tas patiešām ir nepieciešams!  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)