Banner 980x90

Augusta lietavas valsts ceļu tīklam nodarījušas zaudējumus provizoriski aptuveni miljona eiro apmērā

Rīga, 7.sept., LETA. Augusta lietavas un plūdi Latvijas valsts ceļu tīklam nodarījuši zaudējumus provizoriski miljona eiro apmērā, aģentūrai LETA pauda AS "Latvijas valsts ceļi" pārstāve Anna Kononova.

Viņa gan norādīja, ka precīzāka summa varētu būt zināma nākamnedēļ, 15.septembrī.

Tāpat Kononova atzīmēja, ka Latgalē joprojām ir slēgti trīs ceļu posmi.

Plūdu dēļ joprojām ir slēgti ceļa Upītes-Demerova (V478) posmi pie Bukiem (1,76.km) un pie Demerovas (6,7.km), ceļa Seļekova-Degļova-Goliševa (V507) posms pirms Goliševas (22,5.km), kā arī ceļa Salnava-Motriņa (V531) posms pie Krutovas (4,5.km).

Jau vēstīts, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts (VL-TB/LNNK) šodien debatēs Saeimas sēdē paziņoja, ka augusta lietavu un plūdu nodarītie zaudējumi ir 4,38 miljoni eiro. Daļa no šīs summas - 1,6 miljoni eiro - esot nepieciešama ceļu remontam, bet 2,7 miljoni eiro infrastruktūras atjaunošanai.

Saeima šodien atbalstīja Ministru kabineta lēmumu par ārkārtas situācijas izsludināšanu lauksaimniecības jomā 29 novados Latgalē un daļā Vidzemes un Zemgales.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)