Banner 980x90

Atrod cūktrifeles, Zilupes mērs un valsts valoda, augusta izskaņa būs silta

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 24.augustā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Nedēļas nogalē uz Liepājas šosejas fotoradars sešās stundās fiksējis 697 ātruma pārsniedzējus

Aizvadītās nedēļas nogalē uz autoceļa Rīga-Liepāja, netālu no Durbes, bija novietots fotoradars, kas aptuveni sešu stundu laikā fiksējis 697 ātruma pārsniedzējus, Rietumu Radio informēja Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Daiga Valdmane.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Limbažos notiks Skolas lietu apmaiņas tirdziņš

Limbažu fonds svētdien, 28.augustā Parka ielā 7, pie Teātra mājas rīko Skolas lietu apmaiņas tirdziņu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Limbazi24.lvLimbazi24.lv

Aizputes pusē atrastas cūktrifeles

Dabas muzeja speciālisti arī šovasar saņēmuši ziņojumus par baltajām cūktrifelēm, kas Latvijā pirmo reizi atrastas 2015.gadā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

VVC: Zilupes mēra valsts valodas zināšanas neatbilst prasībām

Zilupes novada domes priekšsēdētāja Oļega Agafonova (Latgales partija) valsts valodas zināšanas neatbilst prasībām, pārbaudes laikā secinājuši Valsts valodas centra (VVC) speciālisti.

Oļegs Agafonovs/ Foto: Edijs Palēns/ LETAOļegs Agafonovs/ Foto: Edijs Palēns/ LETA

Straupes zirgu pasts uzņēmis lielāko apmeklētāju skaitu pēc Katrīnas Lielās pēdējās vizītes 18.gadsimtā

Pēc vairāku desmitu gadu aizmirstības svētdien, 21.augustā Straupes zirgu pasta komplekss sagaidīja savus pirmos viesus, kuri apmeklēja Straupes lauku labumu tirdziņu, kas svinēja Jurģus jaunajā mājvietā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē viena no zirgu pasta atjaunotājām Aija Āboliņa-Āboltiņa.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Madonā izglābj grāvī iekritušu zirgu

Otrdien, 23.augustā, Madonā glābēji izglāba kādu grāvī iekritušu zirgu, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Augusta izskaņa Latvijā būs silta, vietām pat karsta

Augusta pēdējās dienas Latvijā būs vasarīgi siltas, brīžiem pat karstas, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Labklājības ministrs gatavs aizstāvēt minimālās algas celšanu nākamajos gados

Labklājības ministrs Jānis Reirs (V) "viennozīmīgi nav apmierināts" ar valdības lēmumu nākamgad minimālo algu Latvijā palielināt tikai par desmit eiro un ir gatavs nākamajos gados aizstāvēt lielāku tās pieaugumu.

Jānis Reirs/ Foto: Ernests Dinka/ Saeimas AdministrācijaJānis Reirs/ Foto: Ernests Dinka/ Saeimas Administrācija

Četru auto sadursmē uz Daugavpils šosejas cietis vīrietis

Trešdien, 24.augustā, negadījumā uz šosejas Rīga-Daugavpils, kurā bija saskrējušies četri transportlīdzekļi, cietis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Septembra sākumā Ventspils tirgus laukumā notiks vācu svētki "Oktoberfest"

Piecus gadus Ventspils vācu kultūras biedrība ar Gregora Cīglera SIA "ZIBU" un, protams, citu organizāciju atbalstu Ventspilī organizēja vācu svētkus "Oktoberfest". Pēc neliela pārtraukuma, atjaunojot šo tradīciju 2016.gada 2. un 3.septembrī Ventspils tirgus laukumā notiks vācu svētki "Oktoberfest" ar devīzi "Mūs vieno vācu dziesma". 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)