Banner 980x90

Aglonas novada uzņēmēji un lauksaimnieki apmeklē informatīvo semināru par atbalsta programmām uzņēmējiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 9.februārī Aglonas novada Kultūras centra zālē pulcējās pašvaldības speciālisti,  novada uzņēmēji un lauksaimnieki, lai piedalītos bezmaksas informatīvajā seminārā par atbalsta programmām uzņēmējiem.

Kā pilsētas informācijas portālam Preili24.lv pavēstīja Aglonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Tatjana Komare,
semināru vadīja SIA "DK Projects" vadītāja un lektore  Daina Kriviņa,  speciāliste ar 15 gadu pieredzi vietējo un starptautisko projektu vadībā, sešu gadu pieredzi ES fondu apguvē.  Darba kārtībā  tika izskatīti dažādi jautājumi: Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras programmas, Speciālo atbalsta mērķu projekti 2014-2020 plānošanas periodam, LEADER programmas, pārrobežu programmas (Latvija – Lietuva, Latvija – Igaunija, Latvija – Lietuva – Baltkrievija, Latvija – Ukraina, Latvija – Krievija), LAD programmas. Klātesošiem tika piedāvātas dažādu atbalsta programmu prezentācijas. Interesentiem bija iespēja uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.  Semināru rīkoja Aglonas novada dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)