Banner 980x90

Aglonas novada "Gada cilvēks" - skolotājs Edgars Kudiņš

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Aglonas novada pašvaldības augstākais apbalvojums - "Aglonas novada Gada cilvēks" - šogad piešķirts Aglonas vidusskolas fizikas, mājturības un tehnoloģiju skolotājam ar 34 gadu darba pieredzi Edgaram Kudiņam.

Kā aģentūru LETA informēja vietējā pašvaldībā, augstais pašvaldības apbalvojums Kudiņam piešķirts par ieguldījumu izglītībā.

Gada balvu nominācijā "Izglītība" saņēma Aglonas vidusskolas latviešu valodas skolotāja Monika Pušņakova, kas minētajā mācību iestādē strādā kopš 1973.gada, bet nominācijā "Kultūra" - Šķeltovas pagasta Tautas nama direktore Astrīda Leikuma.

Aglonas iedzīvotājs Mortens Perševics par izciliem sasniegumiem amatierautokrosā šogad izpelnījies Gada balvu nominācijā "Sports", bet lauku sētas "Ilzes" (Kastuļinas pagasts) īpašnieks Jevgēnijs Gorjačko par ilggadēju un godprātīgu ieguldīto darbu novada lauksaimniecības attīstībā - nominācijā "Tautsaimniecība".

Gada balva nominācijā "Veselības aizsardzība un sociālā aprūpe" piešķirta sociālās aprūpes centra "Aglona" vecākajai medmāsai Marijai Kalvānei, bet nominācijā "Sabiedriskā darbība" - Grāveru pagasta iedzīvotājai, pensionētai skolotājai, aktīvai kultūras un sabiedriskajai darbiniecei Gaļinai Gavrilovai.

Augstie pašvaldības apbalvojumi Gada balvas ieguvējiem tika pasniegti Aglonas novadā notikušajā svinīgajā valsts svētkiem veltītajā pasākumā "Mana Latvija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)