Banner 980x90

Aglonas dome aizliedz rīkot piketu sašutuma paušanai par pedofilijas skandāliem baznīcā pāvesta vizītes laikā

Jelgava, 20.sept., LETA. Pāvesta Franciska vizītes dienā Aglonā tika plānots pikets pret baznīcas aizliegumiem veikt abortus un sašutuma paušanai pret aktualizētajiem pedofilijas skandāliem, taču dome pasākumu rīkot nav atļāvusi.

Piketu domē bija pieteikusi kāda privātpersona, un tika paredzēts, ka tajā piedalīsies septiņi cilvēki. Protesta akcija bijusi paredzēta no plkst.13 līdz 17 pie novada domes ēkas.

Iesniegumu par piketu deputāti izskatījuši domes ārkārtas sēdē, un sagatavotais lēmumprojekts paredzēja piketa atļaušanu. Taču, pamatojoties uz deputātu priekšlikumu, vienbalsīgi nolemts atteikt piketa rīkotājam.

Atteikumu dome pamatoja ar vairāku likuma "Par sapulcēm, gājieniem un piketiem" pantu neizpildi, proti, pieteikums iesniegts pārāk vēlu, kā arī tam nav pievienoti visi nepieciešamie dokumenti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)