Banner 980x90

4 neparedzētas situācijas, kad ātrie kredīti var Tev palīdzēt

Foto: StockSnap.io / Michal Jarmoluk
Foto: StockSnap.io / Michal Jarmoluk
Ātrie kredīti var būt noderīgs palīgs situācijās, kad neplānoti, bet pamatoti vajadzīgi papildu finanšu līdzekļi. Lai ātro kredītu pakalpojumi sniegtu tikai pozitīvu pieredzi, tie jāizmanto ar piesardzību un atbildīgu attieksmi. Lasi tālāk, kādos gadījumos ātrie kredīti var būt drošs un uzticams palīgs!

1. Jo ātrāk slimību izārstē, jo lētāk tā izmaksā
Vai piekrīti, ka veselība ir viena no vislielākajām vērtībām, kas ir jāsargā? Diemžēl neviens nav pasargāts no vīrusiem, ikdienas traumām un līdzīgām likstām. Ikviens zina, ka veselības problēmu gadījumā ir jāreaģē nekavējoties. Pirmkārt, tāpēc, ka neielaistu slimību ir vieglāk izārstēt. Otrkārt, tāpēc, ka ārstēšanās saslimšanas sākumposmā ir ievērojami lētāka nekā ielaistas slimības gadījumā. Ja zāles vai procedūras nepieciešamas tūlīt, negaidi, bet meklē palīdzību! Ātrie kredīti paredzēti tieši šādām – pamatotām ārkārtas situācijām.

2. Laiks ir nauda. Vai piekrīti?
Kurš ir Tavs ikdienā visbiežāk izmantotais darba instruments, kas ir Tavā īpašumā un bez kā Tu nevarētu pilnvērtīgi strādāt? Viena no populārākajām atbildēm iespējams būs – automašīna. Bet varbūt tas ir dators? Motorzāģis? Fotoaparāts? Plīts? 

Cik daudz naudas Tu zaudētu, ja Tavs darba instruments šodien salūztu? Daudziem cilvēkiem notiktu šādi:
• iztērētu naudu remontam vai kādas detaļas nomaiņai; 
• zaudētu to naudu, ko varēja nopelnīt, bet nenopelnīja, jo darba instruments salūza.
Ja no tā ir atkarīga peļņa, ierīce ir jāsalabo vai jānomaina pret jaunu pēc iespējas drīzāk, jo laiks ir nauda. Ātrie kredīti šajā gadījumā var būt piemērots risinājums, jo tiek piešķirti salīdzinoši īsā laikā (piemēram, uzticamais aizdevējs "Credit24" naudu ieskaita aptuveni 15 minūšu laikā pēc pieteikuma izskatīšanas).

3. Pērc tagad vai nekad!
Ātrie kredīti nav paredzēti pirkumiem, kurus rosinājusi mirkļa iegriba. Pirms pirkt kaut ko tādu, par ko iepriekš vispār neesi interesējies, rūpīgi padomā un konsultējies ar sev tuvajiem cilvēkiem. Taču dzīvē gadās situācijas, kad vajadzīgais pirkums tiek meklēts ilgākā laika posmā, piemēram:
• lietots un labs mūzikas instruments bērnam;
• kvalitatīva šujmašīna;
• nūjošanas piederumu komplekts vecmāmiņai par draudzīgu cenu. 

Meklējot preci vairāku mēnešu garumā, nav viegli visu laiku turēt pie rokas vajadzīgo naudas summu, kuras apjoms precīzi nemaz nav zināms. Kad ilgi medītais pirkums pēkšņi tiek atrasts, var izrādīties, ka naudas pietrūkst, jo algas diena būs tikai pēc nedēļas.

4. Kad jāglābj, kas glābjams
Laimīgi tie, kurus nekad nav pārsteigusi šāda vai līdzīga ķibele: tekošs mājas jumts; pārplīsusi caurule zem izlietnes, kas draud applūdināt kaimiņus; plēves siltumnīcas jumtu nopostījis negaisa laikā nolūzis koka zars... Trīs reizes jāpiesit pie koka, lai tā nenotiek! Bet, ja tomēr notiek, tad situācija jāglābj, pirms izvērtusies lielākās nepatikšanās.

Ātrie kredīti, iespējams, nenosegs visas izmaksas, lai saglābtu postažu, bet var būt kā ielāps, lai situācija nekļūtu sliktāka. "Credit24" piedāvā operatīvu palīdzību klientiem ar stabiliem ienākumiem un pozitīvu kredītvēsturi.
Foto: Bigstockphoto.comFoto: Bigstockphoto.com


Ja Tu uzticies tikai profesionāļiem ar cienījamu pieredzi, tad "Credit24" ir nebanku aizdevējs, kas var būt Tavs sabiedrotais situācijās, kad nepieciešams ātrs un uzticams aizdevums. Ieskaties credit24.lv! Tur Tu atradīsi gan detalizētu informāciju par pieejamajiem kredītu veidiem, gan kontaktinformāciju un aktuālos jaunumus. 

Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)