Banner 980x90

3 iemesli, kāpēc īstermiņa aizdevums ir populārs pakalpojums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Īstermiņa aizdevums ir piemērots situācijās, kad nepieciešami finanšu līdzekļi, lai norēķinātos par vēlamo pakalpojumu vai iegādātos vajadzīgo preci. Ņemot vērā, ka īstermiņa kredīti pārsvarā tiek izsniegti uz laika periodu līdz 30 dienām, tie nav domāti ilgstošu problēmu risināšanai.

Trīs iemesli, kādēļ cilvēki aizņemas naudu no nebanku kredītdevējiem:
- automašīnas remonts – daudziem automašīna ir ikdienā izdevīgākais pārvietošanās veids, lai dotos no mājām uz darbu, tāpēc remontu atlikt nevar. Braucot ar sabojātu automašīnu, var tik bojātas arī citas detaļas, kā arī apdraudēta šofera un pasažieru veselība;
- zobārsta apmeklējums – zobu sāpes nav iepriekš paredzamas, tāpēc došanās pie speciālista netiek ieplānota, līdz ar to arī nepieciešamā naudas summa nav atlikta;
- jāiegādājas medikamenti, lai veicinātu ātrāku atveseļošanos, piemēram, saaukstēšanās gadījumā.

Īstermiņa aizdevums no sociāli atbildīga aizdevēja                        
SMScredit.lv piedāvā iespēju aizņemties finanšu līdzekļus līdz 300 eiro pirmajā reizē, bet līdz 425 eiro, aizņemoties atkārtoti. Ir iespējams noteikt sev visērtāko atdošanas termiņu no desmit līdz pat 30 dienām. SMScredit.lv nodrošina, lai ikviens klients savā profilā varētu sekot līdzi kredīta atmaksai, kā arī iepazīties ar aktuālajiem aizdevēja piedāvājumiem. Ja rodas tāda nepieciešamība, aizdevējs piedāvā pagarināt naudas atmaksas termiņu, kas ir maksas pakalpojums.

Īstermiņa aizdevums no SMScredit.lv trīs soļu attālumā: 
- jaunajam klientam īstermiņa aizdevums ir pieejams, veicot reģistrāciju aizdevēja mājaslapā www.smscredit.lv un norādot vēlamo kredīta apjomu un atdošanas termiņu;
- lai apstiprinātu reģistrāciju, jānosūta 0,01 eiro uz aizdevēja bankas kontu, lai būtu pārliecība par to, ka aizdevums nonāks pareizajā bankas kontā;
- pēc veiksmīgas reģistrācijas, desmit minūšu laikā* klientam uz norādīto e-pasta adresi vai mobilā tālruņa numuru atnāks ziņa, vai pieteiktais kredīts ir piešķirts. Lai nākamajās reizēs, izmantojot SMScredit.lv pakalpojumus, būtu iespējams aizņemties parocīgāk, var zvanīt uz klientu apkalpošanas numuru, nosūtīt īsziņu vai aizpildīt pieteikuma anketu SIA "Narvesen Baltija" tirdzniecības vietās vai VAS "Latvijas Pasts" filiālēs.

Droša aizņemšanās tikai pamatotās situācijās – tā ir SMScredit.lv prioritāte            
Plašāka informācija par iespēju izmantot SMScredit.lv piedāvājumus pieejama mājaslapā www.smscredit.lv! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu, pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas SMScredit.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros. Plašāka informācija par iespējām saņemt aizdevumu desmit minūšu laikā pieejama šeit: https://www.smscredit.lv/par-smscredit/!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)