Banner 980x90

Vitālijs Plivda sāk pildīt Preiļu pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No ceturtdienas, 1.septembra Preiļu novada Preiļu pagasta pārvaldes vadītāja amata pienākumus sāk pildīt Vitālijs Plivda, aģentūra LETA noskaidroja Preiļu novada pašvaldībā.

Plivdu minētajā amatā Preiļu novada domes sēdē, aizklāti balsojot, apstiprinājuši pašvaldības deputāti.

Domes darbinieku amatu sarakstā Preiļu pagasta pārvaldes vadītāja likme paredzēta jau vairākus gadus, bet līdz šim tā netika izmantota. Kopš 2009.gada 1.jūlija Preiļu pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus veica Preiļu novada domes izpilddirektors Vladimirs Ivanovs, kaut gan tas nebija viņa tiešajos amata pienākumos.

Plivda līdz šim pildīja Preiļu pagasta pārvaldes saimniecības vadītāja pienākumus. Ikdienā saskaroties ar vairāku problēmu risināšanu, kas nebija saimniecības vadītāja pienākumos un neatbilda noteiktā amata pilnvarām, iedzīvotājiem vajadzēja vērsties domes izpildinstitūcijā. Ieceļot pagasta pārvaldes vadītāju, iedzīvotāji jautājumus varēs risināt, vēršoties tieši pie pārvaldes vadītāja, kā to paredz Preiļu pagasta pārvaldes nolikums.

Par Preiļu pagasta pārvaldes saimniecības vadītāja amata turpmāko nepieciešamību deputāti lems kādā no nākamajām domes sēdēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)