Banner 980x90

Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki beigušies

Foto no video
Foto no video
Pirmdien, 15.augustā, šodien beidzās Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki. Aglonas bazilikas sakrālajā laukumā notika svētku galvenā Svētā Mise, kurā klātesošos uzrunāja Svētā Krēsla apustuliskais nuncijs Baltijas valstīs Pedro Lopess Kintana. 

Svētajā Misē piedalījās arī Valsts prezidents, Ministru prezidents un Saeimas priekšsēdētāja. Vakar Tautas krusta ceļā piedalījās ap 60 tūkstošiem, bet šodien galvenajā misē – ap 50 tūkstošiem cilvēku. Ticīgie atzīst, ka svētki ir garīgs piepildījums, kas dod spēku turpmākajai ikdienai. No Aglonas – Lāsmas Zutes reportāža.

Plašāk skatieties Latgales reģionālās TV sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)