Banner 980x90

Vārkavas pagasta Ančkinos krustojumā mainīsies satiksmes organizācija

Rīga, 29.aug., LETA. Septembrī mainīsies satiksmes organizācija Vārkavas pagasta Ančkinos valsts vietējo autoceļu Vecvārkava-Ančkini-Pieniņi-Kauša (V751) un Preiļi-Raunieši-Rožupe (V752) krustojumā, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā. 

Turpmāk autoceļš V751 būs galvenais attiecībā pret ceļu V752. 

Šāds lēmums pieņemts, pamatojoties uz iedzīvotāju un Vārkavas novada domes iesniegumiem. Satiksmes intensitāte uz ceļa Vecvārkava-Ančkini-Pieniņi-Kauša ir lielāka nekā uz ceļa Preiļi-Raunieši-Rožupe, turklāt tam ir melnais segums - ceļam ir veikta divkārtu virsmas apstrāde. 

Lai uzlabotu krustojuma pārredzamību, tur tiks izgriezti krūmi, no nomalēm noņems grunts uzaugumu, kā arī veiks planēšanu ceļa zemes nodalījuma joslā. Krustojuma zonā uz ceļa V752 tiks atjaunots grants segums. Pēc šo darbu pabeigšanas septembrī tiks demontētas esošās ceļa zīmes un uzstādītas jaunas.

"Latvijas valsts ceļi" aicina autobraucējus būt uzmanīgiem un pievērst uzmanību ceļazīmēm, ievērojot jauno satiksmes organizāciju. Lai novērstu ceļu satiksmes negadījumu iespējamību pārejas periodā, Valsts policija minētajā krustojumā veiks regulārus satiksmes drošības kontroles pasākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)