Banner 980x90

Valmierā noslēdzas Latvijas skolu teātru parāde "Teatrons 2016"

Anna Kārkliņa/ Pilseta24.lv
Anna Kārkliņa/ Pilseta24.lv
Svētdien, 29.maijā, koncertzālē "Valmiera" notika Latvijas skolu teātru parāde "Teatrons 2016" noslēguma pasākums.

Latvijas skolu teātru parādē "Teatrons 2016" kopumā bija skatāmas 32 dažādas izrādes, ko piedāvāja Latvijas izglītības un kultūras iestāžu skolēnu teātru kolektīvi, pulciņi un studijas no Rīgas, Valmieras, Jaunjelgavas, Vangažiem, Rūjienas, Mālpils, Limbažiem, Daugavpils, Ikšķiles, Ogres, Lielvārdes, Jelgavas, Staļģenes, Druvas, Madonas, Liezēres, Tirzas, Preiļiem, Praulienas, Smiltenes, Eglaines, Druvienas un Berģiem.

Noslēguma pasākumā uzstājās repere "Viņa" un deju grupa "Justify".

No 2.jūnija līdz 4.jūnijam teātru izrāžu parāde gaidāma arī Liepājā.

Latvijas skolu teātru parādes "Teatrons 2016" mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu skatuves runas prasmes, talanta un spēju izkopšanu teātra mākslas jomā, kā arī nodrošināt skolēnu teātra spēles tradīcijas saglabāšanu un attīstību Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku procesā. Jāpiemin, ka no 2. līdz 4.jūnijam teātru izrāžu parāde gaidāma arī Liepājā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)