Banner 980x90

Ugunsgrēkā Riebiņu novadā cietuši divi cilvēki

Rīga, 1.aug., LETA. Vakar ugunsgrēkā Riebiņu novadā cietuši divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.17 ugunsdzēsēji devās uz Riebiņu novadu, kur dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamā māja 140 kvadrātmetru platībā un liesmas draud izplatīties uz netālu esošajām divām saimniecības ēkām. Ugunsdzēsējiem izdevās nosargāt blakus esošās saimniecības ēkas un sešu stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Ap plkst.21 VUGD saņēma izsaukumu uz Policijas ielu Kuldīgā, kur dega šķūņa ēka. Ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg šķūnis un pastāv liesmu izplatīšanās draudi uz blakus esošajiem šķūnīšiem un dzīvojamām mājām.

Stundas laikā ugunsdzēsējiem izdevās šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku ierobežot un divu stundu laikā arī likvidēt, nosargājot blakus esošās ēkas. Izdegušā šķūņa kopējā degšanas platība bija 250 kvadrātmetri.

Savukārt naktī ap plkst.2 tika saņemts izsaukums uz Viesītes novada Elkšņu pagastu, kur bija izcēlies ugunsgrēks un redzama degšana ar atklātu liesmu. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg šķūņi 50 kvadrātmetru platībā un kūtiņas 150 kvadrātmetru platībā. Aptuveni četru stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, koks, meža zemsedze un zari, sadzīves priekšmeti, ārdurvis, sodrēji ēkas dūmvadā, elektrolīnijas balsts, sešos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, dīvāns, graudu kaltēšanas iekārta, divas vieglās automašīnas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)