Banner 980x90

Ugunsgrēkā Preiļu novadā gājuši bojā divi cilvēki

Rīga, 29.marts, LETA. Ceturtdien dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Preiļu novadā gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukumu ugunsdzēsēji saņēma īsi pēc plkst.19. Ierodoties ēka jau dega pilnā 120 kvadrātmetru platībā un tai bija iebrucis jumts.

Veicot dzēšanas darbus, ēkā tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī dienests saņēma kopumā 71 izsaukumu, no kura 52 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 11 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinoši.

Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega pērnā zāle, atkritumi, zaru kaudze, sadzīves priekšmeti, sadzīves iekārtas, sodrēji četru ēku dūmvados, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, lifta motors, neapsaimniekotas ēkas grīda un divas dzīvojamās mājas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)