Banner 980x90

Starp labākajiem mediķiem arī Aglonas ģimenes ārste

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 12.februārī, svinīgā ceremonijā kultūras pilī "Ziemeļblāzma" Latvijas Ārstu biedrība pasniedza "Gada balvu medicīnā 2015". 

Kā pilsētas informācijas portālam Preili24.lv pavēstīja  Aglonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Tatjana Komare, nominācijā "Gada ārsts balsots" par 654 ārstiem, bet  tikai  trīs pretendenti tika izvirzīti apbalvojumam, starp kuriem bija arī Aglonas ģimenes ārste Skaidrīte Valaine.  Kaut arī balva nominācijā "Gada ārsts"  tika pasniegta ģimenes ārstam un neirologam no Indras  Jāzepam Pogumirskim, agloniešiem ir liels prieks un gandarījums, ka Aglonas  novada ārste Skaidrīte Valaine ir  labāko mediķu vidū.  Viņa ir nākusi no Aizkalnes pagasta. 1990.gadā ir beigusi mācības Rīgas Medicīnas institūtā, tad turpina internatūru Preiļu slimnīcā dakteres M. Veitas vadībā. Pēc internatūras beigšanas Skaidrīte sāka savas darba gaitas Aglonas ambulancē kā terapeits. 1996.gada rudenī ārste iziet apmācības, lai strādātu par ģimenes ārstu. No tā laika pie Skaidrītes Valaines griežas pēc palīdzības Aglonas, Šķeltovas un Aizkalnes pagastu iedzīvotāji. Skaidrīte regulāri apmeklē seminārus, izzinot medicīnas jaunumus. Pēc pacientu atsauksmēm ārste profesionāli veic savu darbu, ir atsaucīga un vienmēr iesaka kādu labu padomu.

Aglonieši lepojas, ka Aglonā dzīvo un strādā viena no  labākajiem Latvijas mediķiem. Savukārt ārste izteica patiesu prieku un gandarījumu par nomināciju, vēlējās  pateikties novadniekiem par aktīvo balsošanu, saviem ārsta palīgiem un kolēģiem par atbalstu darbā, par atsaucību un iejūtību pret pacientiem.  Visiem iedzīvotājiem ģimenes ārste Skaidrīte Valaine novēl stipru veselību, radošu un veiksmīgu 2016.gadu, lai katrā ģimenē būtu saskaņa, mīlestība un atbalsts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)