Banner 980x90

Sporta klubs Teikā – Tava ķermeņa veselībai arī rudenī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sportiskās aktivitātes ir iecienījuši daudzi, īpaši siltajos mēnešos, kad var pievienoties dažādām outdoor treniņu grupām. Sportiskas aktivitātes ir lielisks veids, kā iesākt vai arī noslēgt darba dienu vai brīvdienu.

Silto vasaras laiku šobrīd nomaina rudens vēsmas, bet tas noteikti nav iemesls, lai atteiktos no ierastajām sporta aktivitātēm. Lai nodarbotos ar sportu arī tad, kad laukā ir ne visai patīkami laikapstākļi, izvēlies sporta klubu. Svarīgi, lai tas piedāvā dažādas nodarbības un būtu nodrošināts ar profesionālu inventāru un treneriem. Sporta klubs Teikā – "Veselības Fabrika" – piedāvā modernu un profesionālu vidi ikvienam sportot gribētājam. Lieliska vieta, kur rūpēties par savu ķermeni jebkurā gadalaikā.

Sportiskas nodarbības dažādiem sagatavotības līmeņiem
"Veselības Fabrika" ir piemērots klubs ikvienam neatkarīgi no fiziskās sagatavotības. Katram sportot gribētājam ir iespēja izvēlēties sev atbilstošākās nodarbības, piemērojot tās savām fiziskajām spējām un mērķiem. Šī sporta kluba piedāvājumā ir 35 dažādas grupu nodarbības:
- kardio;
- spēka;
- cīņu;
- svara samazināšanai;
- senioriem un grūtniecēm.

Ja neesi grupu nodarbību fans, Tev ir iespēja pieteikties uz personīgajiem treniņiem pie kāda no zinošajiem "Veselības Fabrikas" treneriem. Treneri katram izstrādā individuālu treniņprogrammu un seko līdzi sportiskajām aktivitātēm trenažieru zālē, lai katrs vingrinājums tiktu izpildīts pareizi un sniegtu nepieciešamo efektu.

Profesionāls aprīkojums Taviem treniņiem
Trenažieru zāle ir aprīkota ar modernu un profesionālu inventāru no pasaulē atzītiem sporta inventāru ražotājiem:
- "Tomahawk";
- "Life Fitness";
- "Hammer Strenght";
- "MF Sport".

Trenažieri un sporta aprīkojums ir paredzēts dažādām muskuļu grupām, lai katrs sportot gribētājs savu ķermeni varētu attīstīt pilnvērtīgi. Uzsāc regulārus treniņus un liec savam ķermenim justies možam un veselam ik dienu!

Nekavējies un nāc sportot!
Neatliec savu ieceri par sportošanu uz nākamo nedēļu vai pat mēnesi, nāc uz sporta klubu "Veselības Fabrika" jau šodien. Sporta klubs Teikā piedāvā dažādu veidu abonementus, lai katrs varētu sportot sev izdevīgā laikā. Bieži vien sporta klubs piedāvā arī akcijas, tāpēc seko līdzi informācijai un nepalaid garām īpašos piedāvājumus. 

Apmeklējot sporta zāli pirmo reizi, klubs piedāvā iespēju iepazīties ar nodarbībām, inventāru un treneriem par īpašām cenām.

"Veselības Fabrika" – iecienītākais sporta klubs Teikā, Brīvības gatvē 214M, 3. stāvā. Ielūkojies mājaslapā vfabrika.lv, apskati nodarbību piedāvājumu un piesakies treniņiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)