Banner 980x90

Sāksies ikgadējie Aglonas svētku pasākumi

Foto: Einārs Dervinieks/ LETA
Foto: Einārs Dervinieks/ LETA
​Ar slimniekiem veltītu dienu sāksies ikgadējie Aglonas svētku pasākumi, aģentūru LETA informēja Latvijas Romas katoļu baznīcā.

Centrālajā dievkalpojumā plkst.12.00 tiks sniegta svētība slimniekiem.

Savukārt piektdien, 12.augustā, īpaši tiek aicinātas ģimenes. Galvenā dievkalpojuma laikā plkst.12.00 būs iespējams atjaunot laulības solījumus, savukārt vakara dievkalpojums plkst.19.00 tiks veltīts saderinātajiem.

Sestdien, 13.augustā, Aglonā ieradīsies lielākā daļa svētceļnieku grupu, kas pulcēsies uz vakara dievkalpojumu, bet naktī kopīgi lūgsies, slavēs Dievu un stāstīs par ceļā piedzīvoto.

Svētdien, 14.augustā, tiks svinēti Latvijas apustuļa svētā Meinarda svētki. Plkst.12.00 notiks dievkalpojums svētceļniekiem, kas sāksies ar katras grupas prezentāciju. Savukārt vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki sāksies jau svētdienas, 14.augusta, pēcpusdienā. Tāpat plkst.22.00 bazilikas sakrālajā laukumā notiks Tautas Krustaceļš, bet svētku galvenā Svētā Mise notiks pirmdien, 15.augustā, plkst.12.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)