Banner 980x90

Rīgas un Brīvības ielas posmus Preiļos atjaunos un apļveida krustojumu par 1,5 miljoniem eiro izbūvēs SIA "Ošukalns"

Daugavpils, 2.marts, LETA. Rīgas un Brīvības ielu posmus Preiļos atjaunos un apļveida krustojumu izbūvēs Jēkabpilī reģistrētā SIA "Ošukalns", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Konkursu par tiesībām atjaunot Rīgas un Brīvības ielu posmus un izbūvēt apļveida krustojumu Preiļos izsludināja Preiļu novada dome. Savus piedāvājumus tam iesniedza septiņi pretendenti.

Iepirkumā uzvarējusī SIA "Ošukalns" apņēmusies atjaunot Rīgas un Brīvības ielu posmus un izbūvēt apļveida krustojumu Preiļos par 1 527 762 eiro.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija uzņēmums "Ošukalns" reģistrēts 1993.gadā. Uzņēmums 2016.gadā strādājis ar 26,1 miljonu eiro apgrozījumu un 640 000 eiro peļņu.

Uzņēmums vienādās daļās pieder trim privātpersonām - Aigaram Nitišam, Aldim Bukam, Ivaram Dāboliņam.

Uzņēmums, kas nodarbojas ar kokapstrādi, būvniecību, karjeru izstrādi, asfaltbetona ražošanu, mežizstrādi u.c., pērn nodarbinājis 322 darbiniekus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)