Banner 980x90

Riebiņu novadā sabrauktais uz ceļa guļošais vīrietis iepriekš aizturēts par braukšanu alkohola reibumā

Daugavpils, 28.aug., LETA. Riebiņu novada Rušonas pagastā sabraukto uz ceļa guļošo vīrieti policija iepriekš bija aizturējusi par braukšanu alkohola reibumā ar zagtu mopēdu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Par braukšanu alkohola reibumā un bez tiesībām ar zagtu mopēdu bez obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas policijas darbinieki 1975.gadā dzimušo vīrieti aizturēja ceturtdien, 24.augustā, ap plkst.19 vakarā. Pārbaudes gaitā likumpārkāpēja organismā konstatēta 1,5 promiles alkohola. Pēc protokolu sastādīšanas vīrietis tika palaists mājās.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas pēc notikušā vīrietis esot manīts pie tuvējā veikala, kur iespējams vēl iegādājies alkoholu. Policijā neizslēdz, ka vīrietis turpinājis lietot alkoholu, pēc kā devies pastaigāties un uz ceļa aizmidzis.

Uz bojā gājušā apģērba nav bijuši arī gaismu atstarojoši elementi.

Jau vēstīts, ka 25.augustā Riebiņu novadā, Rušonas pagastā, "BMW" markas automašīna sabraukusi uz ceļa guļošu vīrieti, kurš no gūtajām traumām miris notikuma vietā. Negadījums noticis uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)