Banner 980x90

Riebiņu novadā policisti atrod pazudušo sirmgalvi

Daugavpils, 25.aug., LETA. Riebiņu novada Galēnu pagastā policijas darbinieki sadarbībā ar Valsts robežsardzes kinologu atraduši kādu pazudušu 1940.gadā dzimušu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Trešdien, 23.augustā, no rīta Valsts policija saņēma informāciju, ka iepriekšējas dienas vakarā Riebiņu novada Galēnu pagastā ir pazudis kāds sirmgalvis. Vīrietis bija izgājis no savas dzīvesvietas un līdz trešdienas rītam viņa atrašanās vieta nebija zināma.

Pēc informācijas saņemšanas policisti sāka vīrieša meklēšanu. Divdesmit VP Latgales reģiona pārvaldes Preiļu iecirkņa likumsargi, sadarbībā ar Valsts robežsardzes kinologu pārmeklēja Galēnu pagasta teritoriju un dažās stundās noskaidroja bezvēsts pazudušā vīrieša atrašanās vietu. Vīrietis bija apmaldījies un slēpies kādā pamestajā mājā, kas atradās pie meža, dažu kilometru attālumā no viņa pazušanas vietas. Vīrietis pēc atrašanās tika nodots radiniekiem.

Policija aicina pirms dodies mežā, pabrīdināt līdzcilvēkus par savu prombūtni un atgriešanās laiku, kā arī obligāti ņemt līdzi uzlādētu telefonu, kurā ir lejupielādēta aplikācija "Mana drošība". Šajā aplikācijā ir īpaši izstrādāta sadaļa, kas palīdz cilvēkam nosūtīt savas koordinātes operatīvajiem dienestiem situācijās, kad cilvēks nespēj sniegt skaidras norādes par to, kur atrodas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)