Banner 980x90

Riebiņu novada mēra Rožinska ienākumi pērn sasnieguši 24 000 eiro

Rīga, 4.apr., LETA. Riebiņu novada domes priekšsēdētāja Pētera Rožinska (LZP) kopējie ienākumi pagājušajā gadā bijuši 24 273 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Lielākā daļa Rožinska ienākumu - 18 865 eiro - pērn bijusi alga domē, taču viņš saņēmis nelielu atalgojumu arī Latgales plānošanas reģionā, kur darbojies kā padomes loceklis. Tāpat deklarēts maksājums no Lauku atbalsta dienesta. Domes priekšsēdētājs saņēmis arī 865 eiro dāvinājumu no Preiļu kooperatīvās sabiedrības un dividendes no AS "Preiļu siers", kur viņam pieder 5463 akcijas 5463 eiro vērtībā.

Domes priekšsēdētāja īpašumā ir viena paja 285 eiro vērtībā, 1989.gada izlaiduma automašīna "Audi 80" un "Volkswagen Passat", kas ražota 2005.gadā. Tāpat viņš ir zemesgabala un ēkas īpašnieks, bet vēl kādu zemesgabalu nomā.

Rožinskis bankā ir uzkrājis 11 300 eiro. Iepriekšējos gados uzkrājumi, kas pārsniegtu 20 valstī minimālās mēnešalgas, viņa deklarācijā netika fiksēti.

Novada vadītājs ir reģistrēts kā saimnieciskās darbības veicējs, ir padomes loceklis Sabiedrības integrācijas fondā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)