Banner 980x90

Riebiņu novada celtniecības uzņēmums "Alberts GS" trīskāršo apgrozījumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Riebiņu novada Sīļukalna pagastā reģistrētā celtniecības un remontdarbu SIA "Alberts GS" 2015.gadā trīskāršojusi apgrozījumu un atskaites periodu noslēgusi ar peļņu.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, 2014.gadā SIA "Alberts GS", kuras galvenais darbības veids ir celtniecības un būvniecības pakalpojumu sniegšana juridiskām un fiziskām personām, apgrozījums bija 637 230 eiro, bet pērn - jau 2 070 276 eiro.

Šogad SIA "Alberts GS" plāno palielināt dolomīta ieguves apjomu, lai šis darbības veids uzņēmumā tiktu veikts ar peļņu. Pārējo darbības veidu apjomus plānots palielināt, piedaloties dažādos konkursos. Tāpat plānots pievērst vairāk uzmanības izmaksu samazināšanai un administratīvo izdevumu kontrolei.

No 9040 eiro 2014.gadā līdz 21 318 eiro pērn pieaugusi arī uzņēmuma peļņa. Pārskata perioda peļņu nolemts atstāt uzņēmuma rezervju izveidošanai.

Nodarbināto skaits uzņēmumā pērn saglabājās iepriekšējā gada līmenī - 24 strādājošie. 2013.gadā SIA "Alberts GS" apgrozījums bija 709 016 eiro, bet peļņa - 31 498 eiro.

SIA "Alberts GS" 100% kapitāldaļu turētājs ir Edgars Stikāns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)