Banner 980x90

Preiļu slimnīca mēģinās uzlabot pacientu apkalpošanu

Daugavpils, 1.marts, LETA. Marts Preiļu slimnīcā tiks aizvadīts kā "Laba servisa mēnesis", aģentūru LETA informēja SIA "Preiļu slimnīca" sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists Anete Urka.

Paredzēts, ka šajā laikā visi slimnīcas darbinieki pastiprinātu uzmanību pievērsīs komunikācijas kultūrai un labām attiecībām savā starpā, ar pacientiem un ikvienu apmeklētāju. Martā slimnīcā tiks ieviests arī "Ētikas kodekss" un "Klientu apkalpošanas standarts". Abi šie saistošie dokumenti reglamentēs darbinieku komunikāciju ar pacientiem.

Visās slimnīcas nodaļās tiks rīkotas aptaujas, kuru mērķis būs noskaidrot cilvēku viedokli par slimnīcu, uzzināt kādi papildus pakalpojumi Preiļu iedzīvotājus interesē. Anketās būs iekļauti arī jautājumi par klientu servisu un saskarsmes kultūru.

Pētījumi esot parādījuši, ka labs serviss ir viens no noteicošajiem faktoriem, izvēloties pakalpojumu vai produktu, piemēram, "Preiļu slimnīcas" iepriekš veiktajās aptaujās noskaidrots, ka labs klientu serviss kalpo par biežu iemeslu, kādēļ jaunās māmiņas ir gatavas dzemdību laikā mērot ceļu no citiem novadiem, lai savu mazuli laistu pasaulē tieši Preiļu slimnīcas Dzemdību nodaļā.

Tāpat esot pierādīts, ka biežākie klientu servisa neapmierinātības cēloņi ir ilgs gaidīšanas laiks, pārsūtīšana no vienas vietas uz otru, neiedziļinoties problēmā, bezpersoniska attieksme, kā arī tas, ka netiek atbildēts uz jautājumiem.

Šajā mēnesī Preiļu slimnīcā centīsies uzlabot ne tikai komunikāciju ar pacientiem un sadarbības partneriem, bet arī iekšējo komunikāciju, jo tikai apmierināti un novērtēti darbinieki ir gatavi sniegt vispilnvērtīgāko klientu apkalpošanas servisu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)