Banner 980x90

Preiļu pašvaldība izsludina konkursu uzņēmējdarbības atbalstīšanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Preiļu novada dome izsludina projektu konkursu mazo un vidējo komercsabiedrību (MVK) un saimnieciskās darbības veicēju (SDV) projektu līdzfinansēšanai, pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Preiļu novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir sniegt atbalstu projektiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības attīstību un jaunu darba vietu veidošanos Preiļu novadā.

Līdzfinansējums tiek piešķirts projektiem, kas paredz:

* nodarbinātības veicināšanu - jaunu darba vietu radīšanu;
* tūristu piesaisti no apkārtējām pilsētām un kaimiņvalstīm;
* esošo pakalpojumu un produktu ražošanas efektivitātes paaugstināšanu;
* līdzfinansējuma nodrošināšanu citiem ES projektiem;
* infrastruktūras uzlabošanu.

Konkursa kopējais budžets 2016.gadā ir 20 000 eiro, projekta pieteikumus var iesniegt Preiļu novada domes kancelejā Raiņa bulvārī 19, no piektdienas, 1.aprīļa līdz ceturtdienai, 29.aprīlim plkst.16.00

Ja finansējums netiks apgūts pirmajā kārtā, tiks sludināta otrā kārta.

Konkurss tiek rīkots kopš 2011.gada, kā rezultātā Preiļu novadā īstenoti 19 projekti par kopējo summu 61 953 eiro, no kuras 25 825 eiro ir Preiļu novada domes līdzfinansējums.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)