Banner 980x90

Preiļu novada domē deputātu pienākumus sāk pildīt Rožinska un Zarāne

Daugavpils, 7.jūl., LETA. No šodienas Preiļu novada domē deputātu pienākumus sāk pildīt Māra Rožinska un Klavdija Zarāne, kuras apvienotajā Latgales partijas, Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", LZS sarakstā ir nākamās visvairāk vēlētāju balsu ieguvušās deputātu kandidātes, aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Rožinska ir Aizkalnes tautas nama vadītāja, bet Zarāne - Preiļu novada Vakara (maiņu) un neklātienes vidusskolas direktore.

Viņas deputātu krēslos nomainīs savus saraksta biedrus Lauri Pastaru un Raimondu Rubinu, kuri iesnieguši iesniegumus par deputāta pilnvaru nolikšanu pirms termiņa sakarā ar amatu apvienošanas aizliegumu.

Pastars turpinās pildīt Preiļu novada Labklājības pārvaldes direktora, bet Rubins - Saunas pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)